Προφυλακιστέοι οι δύο κατηγορούμενοι για την απαγωγή της 27χρονης

Τι φέρεται να είπαν στις απολογίες τους

Προφυλακιστέοι οι δύο κατηγορούμενοι για την απαγωγή της 27χρονης

​Προφυλακιστέοι κρίθηκαν οι δύο κατηγορούμενοι για την απαγωγή της 27χρονης, έπειτα από την απολογία τους στον ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση.

Οι δύο άντρες, 48 και 53 χρονών, βαρύνονται με κατηγορίες που αφορούν τα αδικήματα της αρπαγής κατά συναυτουργία με σκοπό τον εξαναγκασμό στην καταβολή λύτρων, εκβίασης κατά συναυτουργία με σωματική βία και της παράνομης οπλοκατοχής. Οι ίδιες κατηγορίες έχουν απαγγελθεί σε έναν ακόμη κατηγορούμενο ο οποίος δεν έχει εντοπιστεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 48χρονος, επικαλέστηκε τη δραματική οικονομική κατάστασή του τα τελευταία τέσσερα χρόνια, στην προσπάθεια του να αιτιολογήσει την πράξη της απαγωγής.

Ο 48χρονος, ο οποίος φέρεται ως ο εμπνευστής της απαγωγής ισχυρίστηκε ότι τα 80.000 ευρώ τα έκρυψε στο σπίτι του γιατί από τις πρώτες μέρες είχε μετανιώσει και ήθελε να τα επιστρέψει και έψαχνε τρόπο για να το κάνει.

"Έχω αποφασίσει να μαζέψω και τα 2.500 που λείπουν από τα λύτρα και να τα δώσω στην οικογένεια", φέρεται να είπε χαρακτηριστικά στην απολογία του. Επίσης σε αντίθεση με όσα λέει ο 53χρονος συγκατηγορούμενός του, ισχυρίστηκε ότι αποφάσισαν μαζί την απαγωγή της νεαρής κοπέλας.

"Εγώ απλά έδωσα όσες πληροφορίες είχα για την κοπέλα", είπε.

Ο δεύτερος κατηγορούμενος φέρεται να υποστήριξε ότι δεν συμμετείχε στον σχεδιασμό της απαγωγής και ότι ο ρόλος του ήταν αυτός του οδηγού.

Ο 53χρονος ομογενής από το Καζακστάν που είχε διατελέσει αντιδήμαρχος στο δήμο Αχαρνών, σύμφωνα με πληροφορίες, αναφέρθηκε στο τρίτο πρόσωπο που εμπλέκεται στην υπόθεση, ενώ ισχυρίστηκε στον ανακριτή ότι δεν γνώριζε πως είχαν καταβληθεί λύτρα και ότι αυτός ήταν που έπεισε τον 48χρονο συνεργό του να ελευθερώσουν το θύμα τους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top