ΝΤΡΟΠΗ σε σχολείο στα Χανιά:μαθητές παίζουν κάτω από σκαλωσιές-Με σοβάδες και νερά οι τάξεις

ΔΕΙΤΕ τις φωτογραφίες

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες παιδιά ηλικίας από 6 έως 12 ετών, κάνουν μάθημα αλλά και παίζουν στους χώρους του σχολείου, είναι όχι μόνο άθλιες αλλά και επικίνδυνες σε ένα σχολείο στα Χανιά!

1811SXOL.jpg
Οι εικόνες που κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός είναι χαρακτηριστικές ενώ και τα όσα διηγήθηκαν δάσκαλοι συμπληρώνουν το παζλ της ανεπίτρεπτης κατάστασης που επικρατεί.

1811SXOL1.jpg
1811SXOL3.jpg
Μάθημα ανάμεσα σε σοβάδες και νερά

1811SXOL4.jpg
Εδώ και ημέρες στο σχολικό συγκρότημα έχουν πέσει σοβάδες από την οροφή, τόσο μέσα στις αίθουσες όσο και στα μπαλκόνια.

Με έγγραφο του Διευθυντή από τις 03/11 ενημερώθηκαν οι αρμόδιοι για τις ζημιές και μηχανικοί του Δήμου επισκέφτηκαν τα σχολεία για έλεγχο. Ωστόσο μέχρι και την περασμένη Πέμπτη δεν εμφανίστηκε κάποιο συνεργείο για αποκατάστασ�� των ζημιών.

1811SXOL5.jpg
Συνεργείο τελικά μετέβη στο σχολικό συγκρότημα στις 14/11, μετά από σχεδόν δύο εβδομάδες δηλαδή και αφού έπεσαν σοβάδες από την οροφή, ευτυχώς, την ώρα που οι αίθουσες ήταν άδειες.

1811SXOL8.jpg

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, οι εργασίες γίνονται την ώρα του μαθήματος, αφού η αποκατάσταση των ζημιών από τους λιγοστούς υπαλλήλους της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, γίνεται στις εργάσιμες ημέρες και ώρες, δηλαδή το πρωί, τις ώρες που και οι μαθητές είναι σχολείο.

1811SXOL21.jpg
Τα παιδιά παίζουν αμέριμνα χωρίς να καταλαβαίνουν την επικινδυνότητα κάτι που φαίνεται ότι δεν καταλαβαίνουν όμως ούτε οι "μεγάλοι", ενώ οι δάσκαλοι του σχολείου παίρνουν όσα μέτρα μπορούν για να μην κινούνται τα παιδιά στο σημείο των εργασιών.
1811SXOL12.jpg

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top