ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ για την απαγωγή της 27χρονης: Στη Λούτσα επικεντρώνονται οι έρευνες!

Τι είπε στην κατάθεσή της

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ για την απαγωγή της 27χρονης: Στη Λούτσα επικεντρώνονται οι έρευνες!

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των ατόμων που εμπλέκονται στην απαγωγή της 27χρονης ανιψιάς προέδρου ΠΑΕ.

Η κοπέλα την οποία άγνωστοι είχαν απαγάγει στις 10:30 το βράδυ της 31ης Οκτωβρίου έξω από το σπίτι της στην περιοχή της Κυψέλης, αφέθηκε ελεύθερη τελικώς, νωρίς το πρωί της Κυριακής, έπειτα από 10 ημέρες στα χέρια των απαγωγέων της.

Η 27χρονη φανερά καταβεβλημένη πήγε το πρωί στην Ασφάλεια για να δώσει ακόμα μια κατάθεση.

Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία οι αστυνομικοί εκτιμούν πως το σπίτι που -πιθανότατα μονοκατοικία- είχαν μεταφέρει και κρατούσαν την κοπέλα βρίσκεται ανάμεσα στη Λούτσα και τα Σπάτα. Στο συμπέρασμα αυτό έχουν καταλήξει καθώς το τελευταίο τηλεφώνημα από τους απαγωγείς στον πατέρα της έγινε από σημείο κοντά σε εκεί��ες τις περιοχές.

Μάλιστα σήμερα αστυνομικοί συνόδευσαν την 27χρονη σε διάφορα σημεία σε εκείνη την περιοχή μήπως και μπορέσει να θυμηθεί έστω το παραμικρό ώστε να τους βοηθήσει στην έρευνα και να μπορέσουν να φτάσουν στα ίχνη των δραστών.
Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε η κοπέλα, στο βαν που την μετέφεραν ήταν τουλάχιστον τρεις άνδρες, οι οποίοι φορούσαν κουκούλες.

Στα εργαστήρια του εγκληματολογικού έχουν μεταφερθεί τα σημειώματα που είχαν αφήσει οι απαγωγείς στον πατέρα της 27χρονης προκειμένου οι αστυνομικοί να τα εξετάσουν αναζητώντας αποτυπώματα και dna.

Ακόμα εξετάζεται το υλικό από κάμερες στις περιοχές που κινήθηκαν οι δράστες, ενώ οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο οι απαγωγείς να προέρχονται ακόμα και από το φιλικό περιβάλλον της κοπέλας.

lag.jpg
Εδώ είναι το σημείο που άφησαν την κοπέλα οι απαγωγείς...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στη ΓΑΔΑ η 27χρονη φοιτήτρια που απήχθη-Τί είναι η «απαγωγή της τίγρης»

ΜΟΝΟ ΣΤΟ STAR: καρέ καρέ η απαγωγή της φοιτήτριας - τι είπε η ίδια!

Απαγωγή ΘΡΙΛΕΡ φοιτήτριας: Μετά από 10 μέρες ομηρίας και αφού πήραν λύτρα την άφησαν ελεύθερη

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top