«Καίει» Μιχαλολιάκο-Παναγιώταρο ο Περίανδρος: Αν μιλήσω για το ’98, θα πάνε φυλακή

Τι αποκαλύπτει το πρώην νο 2 της ΧΑ για την επίθεση στον Δημήτρη Κουσουρή

«Καίει» Μιχαλολιάκο-Παναγιώταρο ο Περίανδρος: Αν μιλήσω για το ’98, θα πάνε φυλακή
«Δεν μπορούν να μου κάνουν τίποτα... Με τρέμουν... Αν ανοίξω το στόμα μου για τα επεισόδια του '98 στέλνω φυλακή τον Παναγιώταρο για φυσικό αυτουργό και τον Μιχαλολιάκο για ηθικό αυτουργό».

Αυτό τονίζει ο Αντώνης Ανδρουτσόπουλος, κατά κόσμον Περίανδρος, πάλαι ποτέ νούμερο 2 της Χρυσής Αυγής και δεξί χέρι του αρχηγού της Νίκου Μιχαλιάκου, αναφερόμενος στην αιματηρή επίθεση που είχε δεχθεί από φάλαγγα χρυσαυγιτών ο τότε φοιτητής Δημήτρης Κουσουρής.

Εκείνο το διάστημα η Διεύθυνση Ειδικών Εγκλημάτων Βίας (Αντιτρομοκρατική) της ΕΛ.ΑΣ έχει λάβει τις απαραίτητες άδειες άρσης του τηλεφωνικού απορρήτου για άτομα που σχετίζονται με τη ΧΑ. Κάποια από τα τηλεφωνήματα που καταγράφονται αφορούν τον Περίανδρο και τις συνομιλίες που έχει ο ίδιος με αγνώστους ως προς τη δικογραφία.

Σε αυτές μιλάει εκτενώς για τον Παναγιώταρο και τον Μιχαλολιάκο, ο οποίος αναφέρεται ως «Κάτμαν» ή «Κατέλης» από τα πάλαι ποτέ «Παρατράγουδα» της Αννίτας Πάνια.

Οι διάλογοι αυτοί ως ηχητικά ντοκουμέντα συμπεριλαμβάνονται στην ογκωδέστατη δικογραφία που συνέταξαν οι ανακρίτριες Κλάπα - Δημητροπούλου, παρότι ούτε ο Ανδρουτσόπουλος ούτε οι συνομιλητές του δεν βρίσκονται ανάμεσα στους κατηγορούμενους της υπόθεσης.

«Η υπόθεσή μου εμένα τελειώνει το 2018. Εγώ καταδικάστηκα ότι έκανα μία βίαιη έκνομη ενέργεια με άλλα 10 άτομα. Ποιοι είναι τα άλλα 10 άτομα; Από τη στιγμή που υπάρχει τελεσίδικη απόφαση, αυτοί τους οποίους εγώ θα ισχυριστώ ότι το έκαναν πάνε φυλακή. Τέλος. Αν πω λοιπόν την αλήθεια ότι ένας από αυτούς ήταν ο Παναγιώταρος και ότι εμένα με έβαλε ο Μιχαλολιάκος να το κάνω, ειδικά αυτήν την περίοδο, τώρα που καίγεται ο κ... τους, τελειώνουν αυτοί» σημειώνει ο ίδιος.

«Καταρχήν μόνος του μπορεί ο εισαγγελέας και ο ανακριτής να ζητήσουν να ανοίξει η υπόθεση του '98. Εκκρεμεί, δεν έχει τελειώσει. Αυτό το ξέρει η Χρυσή Αυγή» προσθέτει ο Περίανδρος.

Μέσα από τα λόγια του Περίανδρου επιβεβαιώνονται για ακόμη μία φορά οι πρακτικές της ΧΑ, που... παραμένουν αναλλοίωτες όλα τα χρόνια: όποιο μέλος βρεθεί κατηγορούμενο για εγκληματική πράξη, η στάση του ναζιστικού μορφώματος είναι «δεν σε ξέρω, δεν σε είδα», όπως επιχειρήθηκε και στην περίπτωση του δολοφόνου του Παύλου Φύσσα, Γιώργου Ρουπακιά. Εκείνος που τελικά θα μιλήσει κατά της ΧΑ γίνεται «προδότης».

Τέλος, όπως αποδεικνύεται και από τη δολοφο��ική επίθεση κατά του Δ. Κουσουρή, τα Τάγματα Εφόδου της ΧΑ λειτουργούσαν -τουλάχιστον- από το 1998... Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top