Πρωτόγνωρες εικόνες καταστροφής στη Νίκαια:Καραμπόλα σχεδόν 30 αυτοκινήτων από τα ορμητικά νερά

Ολόκληρη η χώρα έχει «πνιγεί» από τα άγρια καιρικά φαινόμενα

​Τα άγρια καιρικά φαινόμενα τα οποία πλήττουν τη χώρα από το πρωί της Παρασκευής, όπως σας γράψαμε και νωρίτερα στο star.gr, έχουν δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα σε πολλές περιοχές αλλά και στους κατοίκους.

nikaia.jpg
Αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν και οι απίστευτες καταστροφές στη Νίκαια, όπου οι δρόμοι μετατρά��ηκαν σε χειμάρρους και τα ορμητικά νερά κατάφεραν να δημιουργήσουν το απόλυτο κομφούζιο στους δρόμους, παρασύροντας και πετώντας το ένα αμάξι πάνω στο άλλο!

nikaia2.jpg
Όπως μπορείτε να δείτε, στη συμβολή των οδών Βαλαωρίτου και 25ης Μαρτίου υπάρχει μια τεράστια καραμπόλα είκοσι με τριάντα αυτοκινήτων, το ένα πάνω στο άλλο.

tmp_cover_C2924096.jpg
Το σκηνικό καταστροφής συμπληρώθηκε από τις τεράστιες ζημιές που υπάρχουν σε καταστήματα της περιοχής με τους ιδιοκτήτες να κάνουν λόγο για κόστος πολλών χιλιάδων ευρώ!

tmp_cover_B6E39078.jpg

Οι ίδιοι δηλώνουν οργισμένοι αλλά και απελπισμένοι καθώς είδαν μέσα σε λίγες ώρες, από μια δυνατή νεροποντή να καταστρέφονται οι περιουσίες τους.

2174200.jpg
nikaia3.jpg

2174229.jpg
2174218.jpg

2174233.jpg

2174234.jpg

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top