Στο Μουσείο της Ακρόπολης η Αλαμουντίν-ΔΕΙΤΕ την Ελένη Λουκά να της ορμά και να την φιλά!

Εκείνη απλώς χαμογελούσε-Φωτογραφίες και βίντεο

Στο Μουσείο της Ακρόπολης η Αλαμουντίν-ΔΕΙΤΕ την Ελένη Λουκά να της ορμά και να την φιλά!

​Στο Μουσείο της Ακρόπολης έφτασε γύρω στη 1 το μεσημέρι η δικηγόρος Αμάλ Αλαμουντίν συνοδευόμενη από τους δύο Βρετανούς συνάδελφους της που βρίσκονται στην Αθήνα για το θέμα της επιστροφής των Γλυπτών του Παρθενώνα στην Ελλάδα από το Βρετανικό Μουσείο.

Νωρίτερα η κυρία Κλούνεϊ συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου όπου η ομάδα των Βρετανών νομικών παρουσίασε τις προτάσεις της προς την ελληνική κυβέρνηση για την επιστροφή των Γλυπτών.

Μετά από την ξενάγηση στο Μουσείο από τον διευθυντή Δημήτρη Παντερμαλή θα ακολουθήσει συνέντευξη Τύπου της κυρίας Αλαμουντίν, ενώ στις 14:00 έχει προγραμματιστεί να γευματίσει στο εστιατόριο του Μουσείου και στις 16:00 θα γίνει ξενάγηση στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης.

Μάλιστα όταν η Αμάλ μπήκε στο Μουσείο, όλα τα βλέμματα των τουριστών στράφηκαν επάνω της και εκείνη εντυπωσιασμένη άκουγε με προσοχή την ξενάγηση.

H λιβανέζικης καταγωγής 36χρονη Αλαμουντίν- Κλούνεϊ στάθηκε αρκετή ώρα μπροστά στις αρχαϊκές κόρ��ς, παρατηρώντας τις λεπτομέρειες και την πολύχρωμη διακόσμηση των ενδυμάτων.

Η επιφανής επισκέπτρια φαίνεται ότι δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην υψηλή τους τέχνη και άγγιξε φευγαλέα τη «Χιώτισσα», τη μικρή κόρη που ανασηκώνει χαριτωμένα τον ιωνικό της χιτώνα με το αριστερό της χέρι και φέρει περίτεχνη κόμμωση.

2168577.jpg
akropoli_5.jpg
Όμως την κυρία Κλούνεϊ την περίμενε και μια έκπληξη καθώς έβγαινε από το ξενοδοχείο όπου μένει στην καρδιά της Αθήνας για να πάει να συναντήσει τον πρωθυπουργό. Η Ελένη Λουκά της όρμησε και την φίλησε, ενώ εκείνη απλώς χαμογελούσε και σίγουρα δεν πίστευε στα μάτια της!
alamoudin-louka-1.jpg
alamoudin-louka-2.jpg

Αμέσως οι άνδρες ασφαλείας έσπευσαν να την απομακρύνουν...!
alamoudin-louka-003.jpg
alamoudin-louka-03.jpg
alamoudin-louka-4.jpg
alamoudin-louka-5.jpg

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: «Ντου» στην Τσαπανίδου έκανε η Λουκά, αλλά… την «πάτησε»!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top