ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ: Ολλανδός τουρίστας επιτέθηκε σε ξεναγό στην Κνωσό- Του έσπασε 3 δόντια!

Στο αυτόφωρο ο τουρίστας

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ: Ολλανδός τουρίστας επιτέθηκε σε ξεναγό στην Κνωσό- Του έσπασε 3 δόντια!

Mπουνιές και κλωτσιές έπεσαν χθες στην Κνωσό, σ’ ένα πρωτοφανή καυγά μεταξύ ξεναγού και τουρίστα!

Το περιστατικό συνέβη έξω ακριβώς από τον αρχαιολογικό χώρο με πρωταγωνιστή έναν θερμόαιμο τουρίστα που ήρθε στην Κρήτη από την Ολλανδία, ο οποίος γρονθοκόπησε έναν ξεναγό!

«Χθες το πρωί ήρθε στην Κνωσό μαζί με την οικογένειά του για να ξεναγηθεί. Ήταν ήδη σ’ ένα γκρουπ που ξεκίναγε την διαδρομή στην Κνωσό όταν θέλησε για άγνωστο λόγο να αλλάξει ξεναγό. Τότε είδε το θύμα-ξεναγό, που μαζί με τους πελάτες του ήταν έτοιμοι να αρ��ίσουν την ξενάγηση» αναφέρει ο ξεναγός Βαγγέλης Παπανικολάου.

Ο Ολλανδός τουρίστας έκοψε τον δρόμο στον ξεναγό και χωρίς καμία προειδοποίηση του έδωσε μία μπουνιά στο πρόσωπο τραυματίζοντάς τον σοβαρά. Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι συνέλαβαν τον θερμόαιμο τουρίστα, ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τον ξεναγό στο νοσοκομείο.

Στο νοσοκομείο ο ξεναγός χρειάστηκε να κάνει οκτώ ράμματα στο πρόσωπο, Μάλιστα, η μπουνιά που δέχθηκε του έσπασε τρία δόντια.

Ο Ολλανδός τουρίστας οδηγήθηκε στο αυτόφωτο και αναμένεται να απολογηθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, η βία βρίσκεται στην καθημερινότητα του τουρίστα. Μάλιστα, δεν έχει διστάσει κατά το παρελθόν να χτυπήσει την κόρη και την σύζυγό του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top