ΣΠΑΡΑΖΕΙ ΚΑΡΔΙΕΣ ο πατέρας του 34χρονου λοχία: «Μοναχοπαίδι μου... θα πληρώσουν οι δολοφόνοι»

Eίχε ένα γιό 9 μηνών και λίγο καιρό πριν είχε χάσει τη μητέρα του

ΣΠΑΡΑΖΕΙ ΚΑΡΔΙΕΣ ο πατέρας του 34χρονου λοχία: «Μοναχοπαίδι μου... θα πληρώσουν οι δολοφόνοι»

​Όλη η Ελλάδα θρηνεί τον άδικο χαμό των τριών παλικαριών στο στρατόπεδο του Βόλου κατά τη διάρκεια στρατιωτικής άσκησης, από έκρηξη που προκάλεσε οβίδα.

Τρεις νέοι άνθρωποι, ο 34χρονος ΕΠΟΠ λοχίας Αναστάσιος Μεζάλας, ο 33χρονος ΕΠΟΠ λοχίας Γιώργος Ορφανίδης και ο μόλις 19χρονος δεκανέας Φώτης Ανδρικόπουλος, έχασαν τη ζωή τους στην έκρηξη στο Βόλο, βυθίζοντας στη θλίψη τις οικογένειες τους, συγγενείς, φίλους και γνωστούς, αλλά και όλο το πανελλήνιο.

Σπαράζει καρδιές μάλιστα το μήνυμα του πατέρα του 34χρονου Αναστάσιου Μεζαλά, Δημήτρη, στο facebook.

μεζαλας.jpg
«Ορκίζομαι μοναχοπαίδι μου πως θα πληρώσουν οι δολοφόνοι. Θα πληρώσουν για τις περικοπές στην υγεία που στέρησαν την ζωή στην Αύρα μας, και για τις περικοπές στις ένοπλες δυνάμεις που σου στέρησαν το δικαίωμα να χαρείς το παιδάκι σου και την Γυναίκα σου που λάτρευες. Ήθελες να είμαι υπερήφανος για σένα και είμαι παλικάρι μου..... Θα ανταμώσουμε ξανά όταν θα έχουν πληρώσει οι δολοφόνοι για τον χαμό σας. ΣΤ' ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ».

071014224659_9984.jpg
Πλήθος σχολίων έχουν γεμίσει τις σελίδες στο facebook και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει την τραγωδία που βρήκε την οικογένεια. Ο άτυχος λοχίας, που καταγόταν από την Κέρκυρα και ζούσε με την οικογένεια του στο Βύρωνα, ήταν πατέρας ενός αγοριού 9 μηνών, ενώ λίγο καιρό πριν είχε χάσει τη μητέρα του.

071014224700_0910.jpg
Σήμερα θα γίνουν οι κηδείες των τριών αδικοχαμένων οπλιτών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top