Άρης Σπηλιωτόπουλος: Σύμβουλος για θέματα τουρισμού του δήμου Αθηναίων

«Αποτελεί τιμή η αποδοχή της πρότασής μου» είπε ο κ.Καμίνης

​Εντεταλμένο Σύμβουλο για θέματα Τουριστικής Προβολής του δήμου Αθηναίων όρισε ο δήμαρχος Γιώργος Καμίνης τον Άρη Σπηλιωτόπουλο, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αθήνα Μπορείς» και δημοτικό σύμβουλο.

Σχολιάζοντας την αποδοχή από τον κ. Σπηλιωτόπουλο της πρότασής του, ο κ. Καμίνης σημειώνει ότι η προσπάθεια για μία Αθήνα εξωστρεφή, για μία σύγχρονη ευρωπαϊκή πρωτεύουσα, απαιτεί μια νέα νοοτροπία που υπαγορεύει «να ξεχάσουμε τις διαχωριστικές γραμμές του χθες, να υπερβούμε τη λογική των νικητών και των ηττημένων, να κάνουμε μία νέα αρχή. Να λειτουργήσουμε από κοινού για το συμφέρον της Αθήνας».

Ακόμα δήλωσε ότι απηύθυνε πρόσκληση συνεργασίας τόσο στον κ. Γαβριήλ Σακελλαρίδη, όσο και στον κ. Άρη Σπηλιωτόπουλο και πρόσθεσε ότι: «Αποτελεί τιμή η αποδοχή εκ μέρους του κ. Άρη Σπηλιωτόπουλου της πρότασής μου και η συμφωνία μας να αναλάβει τη θέση του Εντεταλμένου Συμβούλου για θέματα Τουριστικής Προβολής της πόλης της Αθήνας. Εμείς κάνανε την αρχή. Ελπίζουμε να βρούμε ανταπόκριση και να ανοίξουμε όλοι μαζί μία νέα σελίδα στην Αυτοδιοίκηση».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top