ΒΡΕΘΗΚΕ κρησφύγετο των ληστών του Διστόμου στη Νέα Μάκρη

Πρώτη ανάρτηση 10/09/14 17:43

ΒΡΕΘΗΚΕ κρησφύγετο των ληστών του Διστόμου στη Νέα Μάκρη

​Στην περιοχή της Νέας Μάκρης εντοπίστηκε από την αστυνομία, κρησφύγετο των καταζητούμενων ληστών της Εθνικής τράπεζας στο Διστόμο Βοιωτίας, Σπύρου Δραβίλα -Γιώργου Πετρακάκου- Χριστοδούλου Σπύρου, το μεσημέρι της Τετάρτης.

Το συγκεκριμένο σπίτι φέρεται να νοίκιασε πριν ενάμιση χρόνο, ένας εκ των ληστών, πιθανότατα ο Σπύρος Δραβίλας, ο οποίος μάλιστα εγκατέλειψε το σπίτι λίγο μετά από τη ληστεία. Οι γείτονες αναγνώρισαν τον δράστη από φωτογραφίες. Ο ίδιος, βέβαια, είχε χρησιμοποιήσει ψεύτικο όνομα για την ενοικίαση της οικίας.
Από τους χώρους του κρησφύγετου, έχει ταυτοποιηθεί το DNA, το οποίο συνάδει με αυτό που είχε βρεθεί στο φουσκωτό σκάφος, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν βρεθεί όπλα ή άλλα σημαντικά ευρήματα.Να θυμίσουμε πως στην κινηματογραφική ληστεία, η οποία είχε "άρωμα τρομοκρατίας", οι τρεις καταζητούμενοι ληστές είχαν πάρει όμηρο τον ταμία της τράπεζας και είχαν διαφύγει με το εν λόγω σκάφος.
Οι μαρτυρίες των κατοίκων της περιοχής

Οι κάτοικοι της περιοχής αναφέρουν πως η μονοκατοικία ήταν εδώ και καιρό νοικιασμένη, αλλά δεν φαινόταν κανείς, παρά μόνο ένας άνθρωπος σπάνια.

Ακόμη, ανέφεραν ότι πολυτελή αυτοκίνητα βρίσκονταν συνέχεια έξω από την αυλή, ενώ γείτονας παρατήρησε κι ένα τζιπ, που δεν αποκλείεται να είναι αυτό με το οποίο διέφυγαν οι ληστές από το Ξυλόκαστρο.

Τέλος, στην αυλή υπήρχε μέχρι και πριν από 15 μέρες, ένα σκυλί, που φύλαγε το σπίτι.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top