Το φουσκωτό πρόδωσε τους δράστες: «δείχνει» τον υπαρχηγό του Μαζιώτη

Συνεχίζονται οι έρευνες για τους ληστές του Διστόμου

Το φουσκωτό πρόδωσε τους δράστες: «δείχνει» τον υπαρχηγό του Μαζιώτη

​Το ότι δεν πρόλαβαν ή δεν κατάφεραν να κάψουν το σκάφος με το οποίο διέφυγαν φαίνεται πως «καίει» τους ληστές της τράπεζας στο Δίστομο: όπως πρώτο έγραψε το star.gr, η Αστυνομία εντόπισε ίχνη του συνεργάτη του Νίκου Μαζιώτη, Γιώργου Πετρακάκου, την ώρα που οι έρευνες είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Λίγες μόνο ώρες μετά την ληστεία άρχισαν να αποδίδουν καρπούς οι έρευνες, ενώ οι Αρχές ψάχνουν εξονυχιστικά, κυρίως στο «τρίγωνο» Ξυλόκαστρο – Ναύπλιο – Κόρινθος, για την κρυψώνα των δραστών, η οποία πιστεύεται πως έχει στηθεί σε κάποιο εξοχικό σπίτι.

Την ίδια ώρα, όπως πρώτο έγραψε το star.gr, σοβαρές είναι οι ενδείξεις για εμπλοκή του συνεργάτη του Νίκου Μαζιώτη και του Βασίλη Παλαιοκώστα, Γιώργου Πετρακάκου, στη ληστεία, καθώς αποτυπώματά του φαίνεται πως βρέθηκαν στο φουσκωτό, ενώ αναγνωρίστηκε από αυτόπτες μάρτυρες.

Εκτός, όμως, από τον Πετρακάκο, που καταζητείται εδώ και καιρό, οι Αρχές φαίνεται πως έχουν εντοπίσει και τα ίχνη ενός 44χρονου ποινικού.

Η Αστυνομία από την αρχή υποψιάστηκε ότι πίσω από την ληστεία βρίσκεται η ομάδα του Μαζιώτη, ο οποίος κρατείται στις φυλακές μετά την σύλληψή του στο Μοναστηράκι. Μάλιστα, όπως επισημαίνουν πηγές, το φουσκωτό είχε κλαπεί πριν από δύο χρόνια από την Καλαμάτα, λίγο μετά την εξαφάνιση του αρχηγού του Επαναστατικού Αγώνα και της συζύγου του, ενώ απόδειξη από κατάστημα της Κορίνθου είχε βρεθεί στα πράγματα της Ρούπα, στο διαμέρισμα του Αμαρουσίου που χρησιμοποιούσε το ζευγάρι…

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top