Προφυλακίστηκε ο παιδοκτόνος από το Άστρος - Ελεύθερη η σύζυγός του

«Είμαι συγκλονισμένος…», είπε στον εισαγγελέα

Προφυλακίστηκε ο παιδοκτόνος από το Άστρος - Ελεύθερη η σύζυγός του

​Προφυλακιστέος κρίθηκε ο πατέρας, ο οποίος δολοφόνησε τον γιο του στο Άστρος Κυνουρίας, ανήμερα της Παναγίας, σε μια υπόθεση οικογενειακής βίας που σόκαρε το πανελλήνιο.

Η μητέρα του 39χρονου θύματος που φέρεται να καθάρισε την αυλή του σπιτιού όπου έγινε το φονικό από τα αίματα του γιού της αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, ο 75χρονος παιδοκτόνος, ο οποίος βρέθηκε ενώπιον του εισαγγελέα και του ανακριτή το πρωί της Πέμπτης, ανέλαβε όλη την ευθύνη για το φρικιαστικό έγκλημα. «Είμαι συγκλονισμένος. Ενώ ο γιος μου ήταν χτυπημένος στο έδαφος και αναίσθητος, εγώ τον πλησίασα και τον πυροβόλησα και στα πόδια, για να μη σηκωθεί, μολονότι ήταν φανερό ότι κάτι τέτοιο δεν επρόκειτο να συμβεί» είπε μεταξύ άλλων στην 30 λεπτών απολογία του και τόνισε πως όλα έγιναν εν βρασμώ ψυχής.

Από την πλευρά της, η σύζυγός του και μητέρα του θύματος αρνήθηκε κάθε κατηγορία, τονίζοντας ότι δεν έχει καμία εμπλοκή και πως σαν μητέρα καταδικάζει την πράξη του άντρα της. Στην μητέρα, που κατηγορήθηκε για συνέργεια, επιβλήθηκε εγγύηση 6.000 ευρώ και η υποχρέωση της εμφάνισης κάθε 1η και 15 του μηνός στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής της.

Σας υπενθυμίζουμε ότι κατά τη διάρκεια της απολογίας των δύο κατηγορούμενων, υπήρξε ένταση στο δικαστήριο με την αρραβωνιαστικιά του θύματος να επιτίθεται φραστικά στους ίδιους αλλά και στον συνήγορο τους, Αλέξη Κούγια.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top