ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: Βομβαρδισμένο τοπίο και λεηλασίες στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις!

ΔΕΙΤΕ το βίντεο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: Βομβαρδισμένο τοπίο και λεηλασίες στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις!

​Μέχρι τώρα μιλούσαμε για εικόνες εγκατάλειψης στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις του 2004… Όμως το βασικότερο από όλα είναι αμέσως μετά τους αγώνες αυτές οι εγκαταστάσεις κυριολεκτικά λεηλατήθηκαν από επιτήδειους οι οποίοι ξήλωσαν τα πάντα.

Σήμερα ξεκίνησαν στο αθλητικό κέντρο του Ολυμπιακού χωριού να καθαρίζουν τον χώρο και ο δημοσιογράφος του STAR, Βαγγέλης Γκούμας βρέθηκε εκεί!

Χρειάστηκαν να περάσουν 10 ολόκληρα χρόνια για να αρχίζουν να καθαρίζουν τις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου ��ου Ολυμπιακού χωριού. Εκεί όπου οι εικόνες προκαλούν ντροπή και αγανάκτηση. Δεκάδες πανάκριβα όργανα γυμναστικής βρίσκονται πεταμένα μέσα στην σκόνη, κάποια λεηλατημένα μέσα τους χώρους του αθλητικού κέντρου.

Κανείς δεν φρόντισε να φυλαχτούν ή ακόμη και να διατεθούν όπου χρειάζονται. Προτίμησαν να τα αφήσουν να σκουριάζουν ανάμεσα στα ερείπια που βλέπετε.

Τα δισεκατομμύρια ευρώ που ξοδεύτηκαν για αυτές τις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις που βρίσκονται στην είσοδο του Ολυμπιακού χωριού χάθηκαν μέσα σε λίγα χρόνια όχι μόνο γιατί υπήρξε πλήρης εγκατάλειψη αλλά γιατί κανείς αμέσως μετά την λήξη των αγώνων δεν φρόντισε να προστατέψει την περιουσία του ελληνικού λαού. Εγκατάλειψη που φαίνεται ακόμη και από ψηλά όπως βλέπετε και στις εικόνες από το flying robot του STAR!

Στα κτίρια όπου στεγάζονται οι διοικητικές υπηρεσίες στο Ολυμπιακό χωριό σχεδόν από την πρώτη ημέρα που έληξαν οι αγώνες ξεκίνησε το πλιάτσικο.

Τα ποντίκια εκμεταλλεύτηκαν την ανυπαρξία φύλαξης στις εγκαταστάσεις και άρπαξαν ότι βρήκαν μπροστά τους. Βέβαια τώρα τα πράγματα έχουν βελτιωθεί καθώς υπάρχει 24ωρη φύλαξη από ιδιώτη όμως τα σημάδια του παρελθόντος και της λεηλασίας είναι ακόμη ορατά.

Σε όλους τους ορόφους η ίδια εικόνα λεηλασίας που ξεπερνά κάθε φαντασία.

ΔΕΙΤΕ το βίντεο...

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top