Ρέθυμνο: Ο «Σήφης» ο κροκόδειλος δεν λέει να παραδοθεί!

ΔΕΙΤΕ το βίντεο

Ρέθυμνο: Ο «Σήφης» ο κροκόδειλος δεν λέει να παραδοθεί!

​Οι προσπάθειες για τη "σύλληψη" του κροκόδειλου στο Ρέθυμνο συνεχίζονται, αφού εκείνος δείχνει να αδιαφορεί για τα κοτόπουλα- δολώματα, που έχουν τοποθετηθεί στον υδροβιότοπο του Φράγματος Ποταμών.

Τα δολώματα κρέμονται μέσα σε καμουφλαρισμένα κλουβιά από την Παρασκευή… όμως Δευτέρα σήμερα και ο Σήφης, δεν δείχνει καμιά "όρεξη" να τσιμπήσει...

«Κάνει βόλτες και μας δουλεύει. Δεν έχουμε τίποτα νεότερο, θα περιμένουμε και θα δούμε» δήλωσε το STAR ο διευθυντής διαχείρισης έργων ΟΑΚ, κύριος Μαμαγκάκης.

«Οι παγίδες θέλουν υπομονή. Μπορεί μια βδομάδα, μπορεί δύο, μπορεί ένα μήνα, μπορεί να μην πιαστεί» είπε ο κύριος Λυμπεράκης.

Μέχρι και ένας διάσημος Αυστριακός ερπετολόγος, ο Έρβιν Μοζερ, που βρίσκεται στην Κρήτη για διακοπές ετοιμάζεται να βοηθήσει στην επιχείρηση... σύλληψης του ερπετού.

Όσο ο Σήφης δε.... μασάει, κοπελιές και παλικάρια "σφάζονται" για ένα του βλέμμα! Ουρά οι τουρίστες στην περιοχή, που σταματούν στα.... μέρη του, μπας και τους κάνει τη χάρη να φανεί!

Ο πρόεδρος τουριστικών πρακτόρων Κρήτης κύριος Βλαττάκης δήλωσε: «Κάποιοι τουρίστες που είναι με ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα ή κάποια προγράμματα, που ήδη είχαμε και περνούσαν από κει, τους λένε οι ξεναγοί ότι υπάρχει αυτό το ιδιόμορφο φαινόμενο και σταματάνε...»

Το γεγονός πως το δίμετρο ερπετό έχει γίνει πια κάτι σαν... αξιοθέατο, προκαλεί και τις πρώτες διαφωνίες για το αν πρέπει να παραμείνει στο φράγμα, αντί να μεταφερθεί κάπου αλλού....

«Θα πει ο ένας θα φέρω και μια τίγρη, θα καταντήσει τσίρκο στο τέλος. Είναι λάθος αυτό το πράγμα για το περιβάλλον, για το ζώο το ίδιο και για χίλια δύο...» πρόσθεσε ο κύριος Λυμπεράκης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top