ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ: «Έδωσα το αίμα μου και ο Σατανάς μου έδειξε το θύμα μου»

22χρονος σατανιστής πίσω από τη δολοφονία 40χρονης άστεγης στη Γλυφάδα

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ:  «Έδωσα το αίμα μου και ο Σατανάς μου έδειξε το θύμα μου»

Ένας 22χρονος ομολόγησε στην αστυνομία ότι εκείνος είναι ο δολοφόνος της 40χρονης άστεγης γυναίκας, η οποία βρέθηκε νεκρή, με πολτοποιημένο κεφάλι δίπλα στην εκκλησία του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στην Γλυφάδα.

Ο δράστης, ο οποίος είναι κάτοικος Γλυφάδας, φέρεται να δήλωσε στην αστυνομία ότι είναι λάτρης του Σατανά και ότι σκότωσε την άτυχη γυναίκα, ανήμερα του Πάσχα, ως θυσία.

Όπως ομολόγησε, πριν από τη δολοφονία περιφερόταν στην περιοχή, αναζητώντας το θύμα του. Μάλιστα έκοψε με ένα γυαλί το χέρι του και έγραψε σε ένα παγκάκι τον αριθμό 666 κι έναν ανάποδο σταυρό, ενώ έκανε και επίκληση στον Σατανά για να του επιδείξει το θύμα του.

Εκείνη τη στιγμή λοιπόν, τρία παγκάκια πιο δίπλα εμφανίστηκε η άτυχη γυναίκα. Χωρίς δισταγμό πήρε μια πέτρα, της πολτοποίησε το κεφάλι και προσπάθησε να σχηματίσει τη μορφή του Σατανά για να τον ευχαριστήσει.

Μετά έβαλε την πέτρα σε μια νάιλον σακούλα και την πέταξε σε έναν κάδο σκουπιδιών. Για κακή του τύχη όμως η αστυνομία την βρήκε και κατάφερε να εντοπίσει το DNA και τα δαχτυλικά του αποτυπώματα.

Αφού ολοκλήρωσε τη… θυσία του στον Σατανά, μπήκε στο Facebook με ψεύτικο προφίλ και έγραψε ότι είχε ευχαριστήσει τον Σατανά την ημέρα της Ανάστασης.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο νεαρός άρχισε να ασχολείται με τον Σατανισμό από την ηλικία των 15 ετών. Την ημέρα διάβαζε σατανιστικά βιβλία και τα βράδια γυρνούσε στους δρόμους, αναζητώντας τα θύματά του.

Πληροφορίες θέλουν ο 22χρονος να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, ενώ σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες μετά από τη δολοφονία της 40χρονης, ομολόγησε το έγκλημά του στους γονείς του, όμως εκείνοι δεν τον πίστεψαν.

Όπως είχε γράψει και το star.gr,το πτώμα της 40χρονης είχαν βρει περαστικοί πάνω σε ένα παγκάκι, καλυμμένο με χαρτόκουτα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top