Στη δημοσιότητα φωτογραφίες του 41χρονου «δημόσιου υπάλληλου» που εξαπατούσε κόσμο

Τους έλεγε ότι θα μεσολαβούσε για τη λήψη επιδοτήσεων και επιδομάτων

Στη δημοσιότητα φωτογραφίες του 41χρονου «δημόσιου υπάλληλου» που εξαπατούσε κόσμο

Στη δημοσιότητα, δόθηκαν φωτογραφίες και τα στοιχεία ταυτότητας του 41χρονου, ο οποίος συνελήφθη στις 8 Μαΐου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών για απάτη.
Πρόκειται για τον Μαζνεικο Δημήτριο του Αθανασίου και της Αικατερίνης, ο οποίος γεννήθηκε στις Σέρρες το1972, και διέμενε στο Σιδηρόκαστρο Σερρών.

Ο συλληφθείς παρίστανε τον υπάλληλος Δημόσιας Υπηρεσίας και εξαπατούσε ανυποψίαστους πολίτες, δηλώνοντας ότι θα μεσολαβούσε με την προετοιμασία σχετικού φακέλου ή την αγορά σχετικών χαρτοσήμων για την λήψη επιδοτήσεων, επιδομάτων ή άλλων οικονομικών ενισχύσεων, ακόμα και από ευρωπαϊκά προγράμματα.
14052014_kentriki2.jpg
Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας ενός μήνα, σύμφωνα με τη σχετική εισαγγελική διάταξη, κρίνεται αναγκαία για τον εντοπισμό τυχόν άλλων περιπτώσεων απάτης, που έχουν τελεσθεί από τον 41χρονο και δεν έχουν καταγγελθεί καθώς και για την αποτροπή τέλεσης νέων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 23210-90909 και 23210-20140 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

14052014_kentriki3.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top