ΚΟΡΥΦΩΝΕΤΑΙ σήμερα το φαινόμενο της Αφρικανικής σκόνης-Βροχερό το σκηνικό του καιρού

ΠΟΥ αναμένονται σποραδικές καταιγίδες και έντονα φαινόμενα

ΚΟΡΥΦΩΝΕΤΑΙ σήμερα το φαινόμενο της Αφρικανικής σκόνης-Βροχερό το σκηνικό του καιρού

​Μπορεί η Αφρικανική σκόνη να έχει κάνει την εμφάνισή της στον Aττικό ουρανό εδώ και μερικές ημέρες, αλλά σήμερα οι μετεωρολόγοι αναμένουν κορύφωση του φαινομένου, με κατά τόπους λασποβροχές και περιορισμένη ορατότητα.

Αναλυτικά, σήμερα Πέμπτη περιμένουμε τοπικές βροχές στη Δυτική Ελλάδα και στην Πελοπόννησο και από τις μεσημεριανές ώρες ,βροχές και καταιγίδες στις περισσότερες ηπειρωτικές περιοχές της χώρας με τοπικά έντονα φαινόμενα.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Θα κυμανθεί από 8 έως 24 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 10 έως 25 στην Κεντρική Ελλάδα, από 12 έως 25 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 15 έως 23 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη, αλλά στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θα φτάσουν στους 25 με 26 βαθμούς Κελσίου.

ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ: Περιμένουμε λίγες νεφώσεις που τις θερμές ώρες της ημέρας θα αυξηθούν οπότε και υπάρχει πιθανότητα εκδήλωσης βροχής ή καταιγίδας, καθώς και περιορισμένη τοπικά ορατότητα, περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική.Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει στους 23 βαθμούς Κελσίου.

ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Αναμένονται παροδικές νεφώσεις με αυξημένη πιθανότητα βροχών και σποραδικών καταιγίδων κυρίως κατά τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 21 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ανατολικοί ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top