«ΣΒΗΝΟΥΝ» οι ελπίδες για τους αγνοούμενους του πλοίου που βυθίστηκε στη Ν. Κορέα!

Γονείς παίρνουν βάρκες και ψάχνουν τα παιδιά τους

Πρώτη ανάρτηση: 16/04/2014 23:32

Όσο περνούν οι ώρες λιγοστεύουν οι ελπίδες για την ανεύρεση των 284 αγνοουμένων του πλοίου που βυθίστηκε στα ανοιχτά της Νότιας Κορέας και μετέφερε 325 μαθητές Λυκείου, οι οποίοι πήγαιναν εκπαιδευτική εκδρομή!

ZGIRLNAT.jpg
Από τους 459 επιβαίνοντες μέχρι στιγμής 6 άνθρωποι έχουν ανασυρθεί νεκροί! Όλο το βράδυ θα συνεχίσουν τις έρευνες τα συνεργεία διάσωσης.

Y8CFFXIB.jpg
Αξιοσημείωτο είναι ότι κάποιοι γονείς νοίκιασαν ένα σκάφος που θα τους μεταφέρει στον τόπο του ναυαγίου, μαζί με ένα δημοσιογράφο κορεατικού δικτύου και ένα δύτη.

Η θερμοκρασία της θάλασσας, που κυμαίνεται στους 12 βαθμούς γεγονός που σημαίνει ότι μπορεί να προκαλέσει υποθερμία σε 1,5 με 2 ώρες, περιορίζει τις πιθανότητες να ανασυρθούν ζωντανοί αγνοούμενοι επιβάτες, δήλωσαν μέλη των ομάδων έρευνας και διάσωσης στην εφημερίδα The Korea Herald.

korea1_519_355.jpg
Μάλιστα υπάρχουν φόβοι ότι σχεδόν τα δύο τρίτα εκ των 462 επιβαινόντων έχουν παγιδευτεί μέσα στο πλοίο Sewol, που έχει πια βυθιστεί, ανακοίνωσε η ακτοφυλακή.

NLN5ML1U.jpg
Συνολικά 174 άνθρωποι διασώθηκαν από το πλοίο που ναυάγησε 20 χιλιόμετρα ανοικτά των ακτών του Ζίντο, ανακοίνωσε η κυβέρνηση στον τελευταίο απολογισμό που έδωσε. Περισσότεροι από 50 έχουν τραυματιστεί και 284 αγνοούνται.

Τα αίτια του ναυαγίου δεν έχουν μέχρι στιγμής διε��κρινιστεί, ωστόσο επιζώντες υποστηρίζουν ότι άκουσαν ένα δυνατό θόρυβο και αμέσως μετά το πλοίο άρχισε να παίρνει κλίση.

«Φώναζα για 30 με 40 λεπτά μέσα στο πλοίο» είπε ένας επιζών. «Αντικείμενα έπεφταν και οι άνθρωποι γλιστρούσαν στο εσωτερικό του πλοίου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top