Στον Μαζιώτη στρέφονται τώρα οι έρευνες για το τρομοκρατικό χτύπημα στην Τράπεζα της Ελλάδος

«ΜΙΛΟΥΝ» οι κάμερες – Ερευνώνται όλα τα στοιχεία

Στον Μαζιώτη στρέφονται τώρα οι έρευνες για το τρομοκρατικό χτύπημα στην Τράπεζα της Ελλάδος

​Τον Νίκο Μαζιώτη βλέπουν πίσω από το τρομοκρατικό χτύπημα εναντίον υποκαταστήματος της Τράπεζας της Ελλάδος στο Κέντρο της Αθήνας την Πέμπτη.

Από την πρώτη στιγμή, οι έρευνες της αντιτρομοκρατικής είχαν στραφεί στον Επαναστατι��ό Αγώνα του Μαζιώτη, αφού με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, η συγκεκριμένη τρομοκρατική οργάνωση είχε χτυπήσει στις 2 Σεπτεμβρίου 2009 το Χρηματιστήριο Αθηνών.

Και τότε, όπως και την Πέμπτη, είχε εκραγεί ένα παγιδευμένο φορτηγάκι, το οποίο οδηγούσε επίσης ένας τρομοκράτης που φορούσε κράνος.

Όσον αφορά στην πορεία των ερευνών, η αντιτρομοκρατική έχει στα χέρια της αρκετό υλικό από τις κάμερες που βρίσκονται στους δρόμους γύρω από το σημείο της έκρηξης, όμως υπάρχει μια αμφιβολία για το κατά πόσο αυτό το υλικό είναι αξιοποιήσιμο.

Κι αυτό γιατί οι τρομοκράτες φρόντισαν να πάρουν όλα τα μέτρα ασφαλείας, ώστε να μην αναγνωριστεί η ταυτότητά τους, φορώντας κράνη μοτοσικλέτας.

Να θυμίσουμε ότι το παγιδευμένο αυτοκίνητο ήταν ένα Nissan που είχε κλαπεί το περασμένο Σάββατο. Το αυτοκίνητο αυτό λοιπόν προπορευόταν και από πίσω του ακολουθούσε μια μοτοσικλέτα με τον συνεργό του οδηγού του.

Τα δύο οχήματα έστριψαν στην οδό Αμερικής, το αυτοκίνητο σταμάτησε έξω από το υποκατάστημα της Τράπεζας της Ελλάδας κι εκεί ήταν που ο φύλακας του εμπορικού κέντρου που βρίσκεται στην περιοχή είδε να βγαίνει ο οδηγός, φορώντας κράνος, να επιβιβάζεται στην μοτοσικλέτα και με τον συνεργό του να κατευθύνονται προς τον Λυκαβηττό.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top