Τιμητικές διακρίσεις για την προσφορά στα παιδιά

Στην πρόεδρο του Συλλόγου «Ελπίδα» το βραβείο της χρονιάς

Τιμητικές διακρίσεις για την προσφορά στα παιδιά

Η Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία της Ελλάδας απένειμε το βραβείο της χρονιάς «Αριστεία & Αλληλεγγύη 2013» στην πρόεδρο του συλλόγου «Ελπίδα», κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη και τίμησε τους υποστηρικτές της για τη χρονιά που πέρασε.

Σαράντα Ολυμπιονίκες μας που τίμησαν την Ελλάδα τις τελευταίες δεκαετίες και προσφέρουν με την προώθηση των ολυμπιακών αξιών στα παιδιά, αλλά και πρόσωπα και φορείς που στήριξαν το έργο της μέσα στο 2013, βράβευσε σήμερα σε μια ανθρώπινη και όμορφη τελετή η Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία της Ελλάδας.

Η πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «Ελπίδα», κα. Μαριάννα Βαρδινογιάννη έλαβε από τον πρόεδρο της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας, Ισίδωρο Κούβελο το βραβείο της χρονιάς «Αριστεία & Αλληλεγγύη 2013», που θεσμοθετήθηκε για πρωτη φορά φέτος, για το σημαντικό της έργο επί μακρό διάστημα σε παιδιά που υποφέρουν.

«Η διάκριση αύτη αποτελεί για μένα ιδιαίτερη τιμή, με γεμίζει συγκίνηση και μου δίνει ακόμα μεγαλύτερη δύναμη να συνεχίσω τις προσπάθειές μου στο πλευρό των παιδιών... αυτό που με συγκινεί ακόμα περισσότερο είναι ότι βρίσκομαι σήμερα ανάμεσά σας ως Ελληνίδα που θέλει να χειροκροτήσει μαζί σας τους Ολυμπιονίκες και όλους όσους στήριξαν το έργο της Ακαδημίας», είπε η κα. Βαρδινογιάννη.

Στην εκδήλωση τιμήθηκε επίσης το Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων, που στηρίζει πανελλαδικά το εκπαιδευτικό έργο της Ολυμπιακής Ακαδημίας, ενώ ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή κατά την οποία παιδιά που φοιτούν στο ειδικό σχολείο τυφλών Καλλιθέας ανάγνωσαν αποσπάσματα από το εκπαιδευτικό βιβλίο της Ακαδημίας, που γράφτηκε και με την μέθοδο μπράιγ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top