ΒΙΝΤΕΟ: 16χρονη επέζησε αεροπορικού δυστυχήματος αλλά την πάτησαν τα συνεργεία διάσωσης!

Εικόνες που σοκάρουν-Φώς στο θάνατο της ανήλικης μήνες μετά την τραγωδία

ΒΙΝΤΕΟ: 16χρονη επέζησε αεροπορικού δυστυχήματος αλλά την πάτησαν τα συνεργεία διάσωσης!

Ένα νέο βίντεο που έρχεται στην δημοσιότητα δείχνει τον τρόπο με τον οποίο έχασε τη ζωή της μια 16χρονη μετά τη συντριβή του Boeing 777 της Asiana Airlines τον Ιούλιο του 2013 στο αεροδρόμιο του Σαν Φρανσίσκο.

Σύμφωνα με την independent η ανήλικη κοπέλα, επέζησε από το αεροπορικό δυστύχημα ωστόσο έχασε τη ζωή της λίγο αργότερα από ένα όχημα έκτακτης ανάγκης, που την πάτησε ενώ εκείνη βρισκόταν κοντά στα συντρίμμια του αεροπλάνου.
Το περιστατικό συ��έβη στις 6 Ιουλίου και από τη συντριβή είχαν χάσει τη ζωή τους τρεις άνθρωποι και τραυματίστηκαν τουλάχιστον 180.

Ο εισαγγελέας του San Mateo County, Robert Foucraul είχε αρνηθεί τον Οκτώβριο να καταθέσει μηνύσεις εναντίον των διασωστών που βρέθηκαν πρώτοι στον τόπο του αεροπορικού δυστυχήματος, υποστηρίζοντας πως το σώμα του κοριτσιού ήταν καλυμμένο με πυροσβεστικό αφρό όταν χτυπήθηκε από το βαρέων βαρών όχημα και ότι μετά το ατύχημα η κατάσταση που επικρατούσε ήταν χαοτική.

Η οικογένεια της 16χρονης ισχυρίζεται ότι πυροσβέστες του τμήματος του San Francisco εντόπισαν την νεαρή να κείτεται στο έδαφος και ειδοποίησαν έναν επόπτη, ωστόσο μέσα στην αναστάτωση αμέλησαν να σημαδέψουν τη θέση της.
Σε ένα άλλο βίντεο, φαίνεται ένα πυροσβεστικό όχημα να κατευθύνεται προς το αεροπλάνο.

"Όπα, όπα, όπα. Σταμάτα, σταμάτα, σταμάτα", ακούγεται να φωνάζει ο πυροσβέστης στον οδηγό του οχήματος. "Υπάρχει ένας άνθρωπος εκεί, ακριβώς μπροστά σου", υπέδειξε ο πυροσβέστης. Περίπου 15 λεπτά αργότερα το σώμα της 16χρονης βρέθηκε κάτω από τις ρόδες του οχήματος, ανέφερε το CBS.

Οι συγγενείς της κοπέλας θα απευθυνθούν στη δικαιοσύνη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top