Αυτό είναι το έγγραφο χορήγησης άδειας στον Χριστόδουλο Ξηρό

Ο πατέρας του τον καλεί να παρουσιαστεί στις Αρχές

Αυτό είναι το έγγραφο χορήγησης άδειας στον Χρι��τόδουλο Ξηρό

Αυτό είναι το έγγραφο χορήγησης τακτικής άδειας του Χριστόδουλου Ξηρού. Μετά από μια ανάγνωση του εγγράφου θα διαπιστώσετε πως δεν μπορεί κάποιος εύκολα να καταλάβει πόσες μέρες άδειας πήρε τελικά ο Χριστόδουλος Ξηρός. Και αυτό γιατί σε αυτό αναφέρεται πως του χορηγήθηκε πενθήμερη άδεια ενώ μέσα σε παρένθεση αναγράφει 6 ημέρες τακτική άδεια και δύο ημέρες για τα οδοιπορικά.

Αυτό το μπέρδεμα αναδεικνύει τον πρόχειρο τρόπο με τον οποίο αποτυπώνεται πόσες μέρες άδειας δικαιούται ένας άνθρωπος καταδικασμένος για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση.

Λίγο πιο κάτω αναφέρονται οι όροι χορήγησης άδειας οι οποίοι είναι: - ότι θα πρέπει να επισκέπτεται το αστυνομικό τμήμα μόλις φθάσει στην Καλλικράτεια, χωρίς να αναφέρει όμως συγκεκριμένη ώρα, -ότι θα πρέπει να τον παραλάβει η αδερφή του (όπως και έγινε) αλλά και να τον επιστρέψει στις φυλακές Κορυδαλλού στις 9 Ιανουαρίου.

Επίσης σε αυτό το έγγραφο αναφέρεται ως ημερομηνία αναχώρησης η 1η Ιανουρίου και ως επιστροφής η 9η του ίδιου μήνα αλλά και στις δύο περιπτώσεις δεν αναγράφεται συγκεκριμένη ώρα!!!

Εν τω μεταξύ νέες δηλώσεις έκανε ο ιερέας πατέρας του Χριστόδουλου Ξηρού. Σε αυτές αναφέρει ότι αφού εμφανίστηκε ο γιος του στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής το πρωί της Κυριακής, επέστρεψε στο σπίτι, αποχαιρέτησε τη μητέρα του και είπε πως πηγαίνει μια βόλτα στη θάλασσα.

Από τότε χάθηκαν και τα ίχνη του. Είπε ακόμα πως στο αστυνομικό τμήμα πήγε με έναν 20χρονο από το Μπαγκλαντές που κατοικεί μαζί του στη Νέα Καλλικράτεια και με τον οποίο γνωρίστηκαν στις φυλακές Κορυδαλλού. Όταν ο 20χρονος αποφυλακίστηκε, ο Ξηρός τον έστειλε στο πατρικό του ως ψυχοπαίδι.

Ο 20χρονος έδωσε κατάθεση στην αστυνομία.

O πατέρας του βαρυποινίτη κάλεσε μέσα από τις κάμερες το γιο του να επιστρέψει και να παρουσιαστεί στις Αρχές χαρακτηρίζοντας την πράξη του ως ανόητη. Μάλιστα όπως αποκάλυψε στην πρώτη άδεια που είχε πάρει από τις φυλακές ήταν σε κατ΄οίκον περιορισμό. Όμως οι όροι κάθε φορά που έβγαινε από την φυλακή άλλαζαν.

Τέλος να σημειωθεί πως σύμφωνα με τις αρχές, ο Χριστόδουλος Ξηρός απέδρασε με τη βοήθεια κάποιου συγγενή του. Παράλληλα εκτιμούν ότι παραμένει στη χώρα. Τώρα προσπαθούν να εντοπίσουν που βρίσκεται .

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top