Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση στο ΑΤ Εξαρχείων

Δείτε την προκήρυξη

Την ευθύνη για την επίθεση στο αστυνομικό τμήμα Εξαρχείων το βράδυ της Παρασκευής ανέλαβαν οι «αναρχικοί» με προκήρυξή τους στο διαδίκτυο.

Όπως υποστηρίζουν «η ενέργεια έγινε ως μια ελάχιστη απάντηση στην αστυνομοκρατί�� και την καταστολή στην περιοχή των Εξαρχείων στις 6 Δεκέμβρη».


"Την Παρασκευή 13 Δεκέμβρη 2013 επιτεθήκαμε στο αστυνομικό τμήμα των Εξαρχείων. Περίπου 40 σύντροφοι καταδιώκοντας τους φρουρούς έφτασαν έξω από το τμήμα και πυρπόλησαν την είσοδο, το φυλάκιο και τα υπηρεσικά οχήματα. Ταυτόχρονα άλλοι 30 σύντροφοι διέκοψαν την κυκλοφορία επί της Χαριλάου Τρικούπη στήνοντας οδοφράγματα. Με το τέλος της επίθεσης αποχωρήσαμε όλοι μαζί χωρίς κανένα απρόοπτο. Κάποια λεπτά μετά το γεγονός ομάδες Δελτάδων εισέβαλαν την πλατεία προσαγάγοντας στην τύχη 84 άτομα παντελώς άσχετα με τα συμβάν, κάτι που κάνουν κάθε φορά που πραγματοποιείται μία επίθεση στην ευρύτερη περιοχή.

Η ενέργεια έγινε ως μια ελάχιστη απάντηση στην αστυνομοκρατία και την ��αταστολή στην περιοχή των Εξαρχείων στις 6 Δεκέμβρη"


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top