Προφυλακίστηκε η φαρμακοποιός-ντίλερ με τη βίλα και το 1 εκ. καταθέσεις

Ως εγκέφαλος της σπείρας φέρεται η 39χρονη

Προφυλακίστηκε η φαρμακοποιός-ντίλερ με τη βίλα και το 1 εκ. καταθέσεις

Προφυλακίστηκαν και οι τρεις συλληφθέντες, μια φαρμακοποιός, ένας 60χρονος συνταξιούχος και ένας Αλγερινος που σύμφωνα με έρευνα της αστυνομίας διακινούσαν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών χαπιών. Ως εγκέφαλος της σπείρας φέρεται η 39χρονη φαρμακοποιός από τον Πειραιά, η οποία εκτός από διακίνηση ναρκωτικών κατηγορείται συμπληρωματικά για απάτη και πλαστογραφία.

Η φαρμακοποιός με το σπίτι των 400.000 ευρώ στη Βούλα και το 1 εκατομμύριο ευρώ στις καταθέσεις της, θησαύριζε, εξαπατούσε τα ταμεία και γέμιζε τις πιάτσες των τοξικομανών της Αθήνας με χάπια που είχαν λήξει εδώ και δεκαετίες σύμφωνα με το κατηγορητήριο.

Αυτή η υπόθεση φαίνεται πως ξεκάνει χρόνια πριν... από τότε που ο 60χρονος συνταξιούχος έχοντας όπως ισχυρίστηκε αναπηρία και προσωπικό πρόβλημα υγείας γνωρίστηκε με τη φαρμακοποιό, η οποία του πρότεινε πριν από 6 χρόνια να του δίνει η ίδια απευθείας τα χάπια που χρειαζόταν χωρίς συνταγή! Ο συνταξιούχος φέρεται να υποστήριξε πως η φαρμακοποιός έκανε ακριβώς το ίδιο πράγμα και με άλλους πελάτες της.

"Εξ'οσων γνωρίζει πουλάει και σε άλλα άτομα που έχουν το ίδιο πρόβλημα με εκείνον, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Όπως έχει καταλάβει πρέπει να έχει πλαστές συνταγές για να δικαιολογεί την πώληση αυτών των χαπιών."

Το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται μέσω του αλλοδαπού κατηγορουμένου ο όποιος όταν συνελήφθη από τους αστυνομικούς είπε ότι τα ναρκωτικά τα πουλούσε ο συνταξιούχος στο Βύρωνα.

Ο 60χρονος όταν τον προσέγγισε η αστυνομία, κατονόμασε τη φαρμακοποιό και έναν γιατρό. Με προσημειωμένα χαρτονομίσματα των 250 ευρώ ο συνταξιούχος είχε μια συναλλαγή με την 39χρονη φαρμακείο και τότε συνελήφθη από τους αστυνομικούς.

Στο σπίτι της φαρμακοποιού βρέθηκαν 249 κουτιά φαρμακευτικά σκευάσμ��τα χωρίς τις απαραίτητες ταινίες άλλα και 6500 ταινίες που ήταν έτοιμες να πληρωθούν από τα ταμεία. Στο φαρμακείο της που παρουσιάζει εικόνα εγκατάλειψης αλλά και στα σπίτια των συλληφθέντων βρεθήκαν περισσότερα από 10 χιλιάδες ναρκωτικά χάπια που θα έφταναν στα χέρια τοξικομανών!

Οι αρχές ερευνούν την εμπλοκή γιατρών στο κύκλωμα αφού κάποιοι συνταγογραφούσαν τα χάπια που έδινε η φαρμακοποιός.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top