ΣΗΜΕΡΑ η κρίσιμη απόφαση για το αν θ΄ανοίξουν ή όχι τα Πανεπιστήμια

Στην κόψη του ξυραφιού το εξάμηνο των φοιτητών-Ύστατη προσπάθεια για λύση

ΣΗΜΕΡΑ η κρίσιμη απόφαση για το αν θ΄ανοίξουν ή όχι τα Πανεπιστήμια

Τη στιγμή που το εξάμηνο των φοιτητών σε Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο και Πολυτεχνείο κρέμεται από μια κλωστή, δυο νέες συνελεύσεις έχουν προγραμματιστεί για σήμερα, ώστε ν’ αποφασιστεί αν τελικά θ΄ανοίξουν τα Πανεπιστήμια!

Στις 11:00, θα γίνουν δυο συνελεύσεις. Μια όσων στηρίζουν την απεργία και μια όσων θέλουν να τελειώσει. Αυτό που θα γίνει, είναι μια κοινή συνεδρίαση, ώστε να βγει μια τελική, ομόφωνη απόφαση για το τι μέλλει γενέσθαι με το «λουκέτο» στα Πανεπιστήμια.

Η νέα γενική συνέλευση των μελών του συλλόγου διοικητικών υπαλλήλων του πανεπιστημίου Αθηνών έχει προγραμματιστεί για την Δευτέρα το πρωί με κάλπη.

1996323.jpg

  • ΥΣΤΑΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΛΥΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ:

Όπως σας γράψαμε και χθες από το star.gr, το βράδυ της Κυριακής, ο Υπουργός Παιδείας Κ. Αρβανιτόπουλος, είχε μια κρίσιμη και μυστική συνάντηση με τους διοικητικούς υπαλλήλους του Πανεπιστημίου της Αθήνας και του Πολυτεχνείου, σε μια ύστατη προσπάθεια να σωθεί το εξάμηνο.

  • ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΕΞΟΔΟΥ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΕΛΕΓΡΙΝΗΣ:

Σύμφωνα με το «Έθνος», ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών, βλέπει την πόρτα της εξόδου από το Καποδιστριακό, την οποία του δείχνει ο Υπουργός Παιδείας.

Ο Κ. Αρβανιτόπουλος, παραπέμπει σήμερα τον Θεοδόση Πελεγρίνη στο πειθαρχικό, θέτοντάς τον σε αργία, έπειτα από τις επανειλημμένες εκκλήσεις του υπουργού να ανοίξει το Πανεπιστήμιο που βρίσκεται σε ομηρεία πάνω από 2 μήνες τώρα.


Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top