Βοιωτία: Κατασχέθηκαν 2.000 πακέτα λαθραία τσιγάρα

Στα χέρια της αστυνομίας τρεις άνδρες

Βοιωτία: Κατασχέθηκαν 2.000 πακέτα λαθραία τσιγάρα

Συνελήφθησαν, στο Δήλεσι Βοιωτίας, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας , τρεις άνδρες ηλικίας 59, 62 και 55 χρόνων, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, για παράβαση του τελωνειακού κώδικα.

Στο πλαίσιο διενεργούμενων ελέγχων και περιπολιών για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, συνελήφθη αρχικά ο 59χρονος γιατί στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία κούτα, η οποία περιείχε οκτώ πακέτα με αδασμολόγητα τσιγάρα, τα οποία όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα, τα είχε προμηθευτεί λίγη ώρα πριν, από το σπίτι του 55χρονου έναντι χρηματικού ποσού.

Στην συνέχεια, εντοπίσθηκε στον προαύλιο χώρο του σπιτιού του ο 55χρονος, ο οποίος παρέδωσε στους αστυνομικούς από ισόγεια αποθήκη: 2.158 πακέτα τσιγάρα, τα οποία δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης , 139 συσκευασίες καπνού, οι οποίες δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης, και 100 ευρώ προερχόμενα από την αγοραπωλησία των λαθραίων τσιγάρων, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Τα λαθραία πακέτα τσιγάρων, καθώς και οι συσκευασίες καπνού, θα σταλούν στο Τελωνείο Οινόης Βοιωτίας, προκειμένου να προσδιοριστούν οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι για το Ελληνικό Δημόσιο. .

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top