Νέα στοιχεία:Τι είπε στα ελληνικά ο πιστολέρο πριν δώσει τις χαριστικές βολές στο Ν. Ηράκλειο

Οι Αρχές συγκρίνουν τη διπλή δολοφονία με το μακελειό στην Αγ.Νάπα

Νέα στοιχεία:Τι είπε στα ελληνικά ο πιστολέρο πριν δώσει τις χαριστικές βολές στο Ν. Ηράκλειο

Όλο και περισσότερα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την δολοφονική επίθεση έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Ν. Ηράκλειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πιστολέρο λίγο πριν δώσει τις χαριστικές βολές στα θύματά του, στον Γ. Φουντούλη και τον Μ. Καπελώνη, φωνάζει «Φασίστες θα πεθάνετε».

Εντωμεταξύ, πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Αρχές συγκρίνουν τον τρόπ�� δράσης των δολοφόνων στο Ν.Ηράκλειο με τους δράστες του μακελειού στην Αγ. Νάπα πέρσι το καλοκαίρι.

Υπενθυμίζεται ότι τον Ιούνιο του 2012 στην Αγία Νάπα της Κύπρου δολοφονήθηκαν εν ψυχρώ στη διάρκεια ενέδρας πέντε άτομα - συνοδοί ασφαλείας κύπριου επιχειρηματία.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν δύο Έλληνες, 29 και 41 ετών, οι οποίοι φέρονται να πραγματοποίησαν την πενταπλή δολοφονία έναντι συμβολαίου θανάτου, ύψους περίπου 30.000 ευρώ.

Κεντρικό ρόλο φέρεται ότι έπαιξε ο 29χρονος, ο οποίος κατεγράφη σε βίντεο να πυροβολεί 14 φορές σε λιγότερο από 10 δευτερόλεπτα.

Οι δύο συνελήφθησαν στην Ελλάδα μετά από ευρωπαϊκά εντάλματα σύλληψης των κυπριακών αρχών και εκδόθηκαν στην Κύπρο. Το αξιοσημείωτο είναι ότι τα δύο αυτά άτομα ήταν γνωστά στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία για δράση στον «ευρύτερο αντιεξουσιαστικό χώρο».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top