Ποιά είναι τα θύματα της εν ψυχρώ δολοφονίας στο Ηράκλειο

Συγκλονισμένοι συγγενείς και φίλοι – «παλεύει» στην Εντατική ο τραυματίας

Ποιά είναι τα θύματα της εν ψυχρώ δολοφονίας στο Ηράκλειο

Συγκλονισμένοι είναι συγγενείς και φίλοι των δύο νεαρών που δολοφονήθηκαν εν ψυχρώ έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο. Την ίδια ώρα, όπως ανέφερε και νωρίτερα το star.gr, ο 29χρονος τραυματίας νοσηλεύεται στην Εντατική, σε κρίσιμη κατάσταση, μετά από πολύωρο χειρουργείο.

Από τα πυρά των δραστών έπεσε νεκρός ο Μανώλης Καπελώνης, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες, στις 16 Οκτωβρίου, γιόρτασε τα 22α γενέθλιά του. Εργαζόταν στην εταιρεία που διατηρεί ο πατέρας του και προμηθεύει νοσοκομεία, ενώ στον ελεύθερό του χρόνο του άρεσε να γυμνάζεται. Στη σελίδα του στο Facebook υπήρχαν λιγοστές αναρτήσεις για την Χρυσή Αυγή και, κυρίως, φωτογραφίες με ελληνικές σημαίες και αρχαιοπρεπείς εικόνες.

kapelonis.jpg

Την ζωή του από την επίθεση έχασε και ο Γιώργος Φουντούλης, 27 ετών. Είχε σπουδάσει φυσικοθεραπευτής, ήταν γέννημα – θρέμμα του Νέου Ηρακλείου και εργαζόταν ως πορτιέρης σε club επί της οδού Μαρίνου Αντύπα της περιοχής. Στο προφίλ του στο Facebook είχε φίλους αρκετούς από τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, όπως οι Παναγιώτης Ηλιόπουλος και Γιώργος Γερμενής.

fountoulis.jpg

Όσον αφορά στον τραυματία, ονομάζεται Αλέξανδρος Γέροντας και είναι 29 ετών. Είναι γιος τοπικής συμβούλου στο δήμο Κηφισιάς και πατέρας ενός δίχρονου παιδιού. Όπως είπε η μητέρα του, δεν ήταν ένθερμος οπαδός της Χρυσής Αυγής, αλλά του άρεσαν οι αντιλήψεις του κόμματος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top