Δείτε: Είναι αυτός ο μικρός Μπεν; - Αγωνία στην οικογένεια του

Τι λέει ο δικηγόρος που παρέδωσε το βίντεο στο Star

Δυνατά χτυπάει η καρδιά της μητέρας του Μπεν, η οποία είναι πολύ πιθανό να ξανασφίξει στην αγκαλιά της μετά από 22 ολόκληρα χρόνια ερευνών το αγόρι της, το οποίο χάθηκε το 1991 σε ηλικία 1,5 έτους και σήμερα είναι 24 ετών.

Όλα ξεκίνησαν, όπως σας είπαμε, από ένα βίντεο – ντοκουμέντο που παρέδωσε στις αρχές ο πρόεδρος του ΔΣ Κως, Π. Αβριθής. «Με το θέμα που ανέκυψε με τα ανήλικα στις τάξεις των Ρομά μου εστάλη ένα βίντεο, όπου δείχνει ένα παιδί ανάμεσα στους γονείς του, που είναι Ρομά, όπως μου ανέφεραν. Το παιδί φαίνεται να μην έχει σχέση τουλάχιστον εμφανισιακά με τους γονείς του», λέει ο ίδιος στο Star.

Αυτό που προβληματίζει τις κυπρι��κές αρχές είναι εάν η οικογένεια των Ρομά βρίσκεται ακόμη στην Λεμεσό ή πρόκειται για οικογένεια που ζει σε νομαδικό καταυλισμό και έχει μετακινηθεί.

Η μητέρα του μικρού Μπεν δηλώνει ότι δεν πρόκειται να σταματήσει τις έρευνες αν δεν βρει το παιδί της, ειδικά τώρα που έγινε όλη αυτή η ιστορία με την μικρή Μαρία.

«Δεν θα σταματήσω να ψάχνω. Νομίζω το ότι βρέθηκε η Μαρία με τους τσιγγάνους μας δίνει ελπίδα. Ο πόνος που νιώθω καθημερινά οι γονείς που δεν έχουν το παιδί τους είναι τόσο μεγάλος κάποιες φορές», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Οι έρευνες πάντως στην Λεμεσό έχουν ξεκινήσει. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες στο βίντεο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top