Αποκάλυψη Star: "Αγοράζουν γυναίκες για να γεννούν και μετά πουλούν τα παιδιά"

Τεράστιο το κύκλωμα με τις παράνομες υιοθεσίες - Δείτε βίντεο ντοκουμέντο

Αποκάλυψη Star: "Αγοράζουν γυναίκες για να γεννούν και μετά πουλούν τα παιδιά"

Ένα τεράστιο κύκλωμα εμπορίας παιδιών έχει απλώσει τα πλοκάμια του στην Θεσσαλονίκη. Το Star αποκαλύπτει σήμερα πώς οι Βούλγαροι εκτός από παιδιά εμπορεύονται και… γυναίκες Ρομά, τις οποίες στην συνέχεια χρησιμοποιούν ως… μηχανές παιδιών.

«Οι Βούλγαροι τσιγγάνοι αγοράζουν τις γυναίκες τους. Για παράδειγμα έχω εγώ μια κόρη και έρχεται κάποιος, όχι για να μου την ζητήσει για γυναίκα του, αλλά επειδή είναι παρθένα, μικρή την αγοράζουν. Όσο πιο όμορφη είναι τόσο πιο πολλά λεφτά δίνουν», λέει μιλώντας στον δημοσιογράφο Βαγγέλη Γκούμα ένας Ρομά.

Κάποιοι το έχουν κάνει επάγγελμα. Γεννούν για να… πωλούν! Και η ανταπόκριση είναι μεγάλη, αφού άτεκνα ζευγάρια δίνουν χιλιάδες ευρώ για να κρατήσουν στα χέρια τους ένα παιδί και να το κάνουν δικό τους.

Τα μέλη του κυκλώματος είναι υπεράνω πάσης υποψίας

Τα άτομα που συμμετείχαν στα κυκλώματα εμπορίας βρεφών ήταν υπεράνω πάσης υποψίας, όπως για παράδειγμα εθελόντρια συλλόγου που βοηθούσε δημοτικό βρεφοκομείο της Θεσσαλονίκης και αποδείχτηκε ότι ήταν η ενδιάμεσος που κανόνιζε παράνομε υιοθεσίες παιδιών. Στο σπίτι της οι αστυνομικοί βρήκαν πολλές φωτογραφίες βρεφών και νηπίων, αλλά και σφραγίδα με επιγραφή δημόσιας οικονομικής υπηρεσίας.

Και δεν είναι μόνη αυτή… Δείτε το πλούσιο ρεπορτάζ από το δελτίο ειδήσεων του Star για τις παράνομες υιοθεσίες στο βίντεο, καθώς και ένα πείραμα που δείχνει πώς κάποιος μπορεί να αρπάξει ένα παιδί σε 90''.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top