Αποκαλύπτουμε τη ληξιαρχική πράξη γέννησης της μικρής Μαρίας

Λέει πως γεννήθηκε σε ένα κτήριο εταιρείας τηλεπικοινωνιών!!!

Το όνομα Μαρία Δημοπούλου αναγράφεται στη ληξιαρχική πράξη γέννησης της μικρής Μαρίας που βρέθηκε σε καταυλισμό τσιγγάνων στα Φάρσαλα.

Μητέρα εμφανίζεται η Ελευθερία Δημοπούλου η 40χρονη δηλαδή Ρομά, που εμφανίστηκε ως μητέρα της ενώ δεν ήταν όπως αποδείχθηκε από το τεστ DNA, και προφυλακίστηκε.

Στη ληξιαρχική πράξη αναφέρεται ακόμα ότι η 40χρονη γέννησε τον ξανθό «άγγελο» στη λεωφόρο Αλεξάνδρας 130 στην Αθήνα. Βέβαια το περί��ργο είναι ότι αν επισκεφθεί κανείς τη συγκεκριμένη διεύθυνση θα βρει ένα κτήριο εταιρείας τηλεπικοινωνιών που χτίζεται ενώ στο νούμερο 132 είναι δικηγορικά γραφεία…

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η ληξιαρχική πράξη γεννήσεως αναφέρει ότι η μικρή Μαρία είναι αγνώστου πατρός ενώ ο ένας από τους δύο μάρτυρες που κατέθεσε χαρτί προκειμένου να αναγνωριστεί το παιδί στην Ελευθερία Δημοπούλου υπογράφει με το επώνυμο Σαλή.

Με λίγα λόγια οι αρχές ερευνούν αν το όνομα αυτό (Σαλή) είναι η δεύτερη ταυτότητα της Ελευθερίας Δημοπούλου, με την οποία δήλωνε μάρτυρας της γέννησης της μικρής Μαρίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top