Αυτό είναι το ζευγάρι από τη Θεσσαλονίκη που ζήτησε εξέταση DNA για την Μαρία

Tί έδειξε η εξέταση-Γιατί πήγαν στα δικαστήρια

Π��ώτη ανάρτηση: 21/10/2013 15:34

Να ανοίξει ξανά ο φάκελος της υπόθεσης εξαφάνισης του παιδιού τους, καθώς πιστεύουν ότι έπεσε θύμα κυκλώματος εμπορίας βρεφών, ζητά ζευγάρι από την Θεσσαλονίκη, μετά τα αποτελέσματα της εξέτασης Dna που έδειξε ότι η μικρή Μαρία που βρέθηκε στον καταυλισμό τσιγγάνων δεν είναι δικό τους παιδί.

O Ιάκωβος Τρικαλίδης και η σύζυγος του Βέρα Τρικαλίδη, οι οποίοι είχαν χάσει το νεογέννητο παιδί τους το 2009, ζήτησαν να υποβληθούν σε εξετάσεις DNA για να διαπιστώσουν κατά πόσον η μικρή Μαρία είναι το χαμένο αγγελούδι τους, καθώς ταιριάζουν τόσο η ηλικία όσο και τα χαρακτηριστικά.
koritsi_apagogi_0.jpg
H εξέταση DNA έγινε και παρότι βγήκε αρνητική, το ζευγάρι εμφανίστηκε στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης προκειμένου να ξανανοίξει ο φάκελος της υπόθεσης.

Το ζευγάρι καταγγέλλει πως οι υπεύθυνοι του νοσοκομείου δεν τους επέτρεψαν να δουν το νεκρό παιδί τους, ισχυριζόμενοι ότι υπήρχε κίνδυνος μόλυνσης. Ωστόσο, επειδή η υπόθεση πήρε το δρόμο της Δικαιοσύνης οι γονείς ζήτησαν εκταφή της σωρού για να διαπιστώσουν έκπληκτοι ότι το φέρετρο του παιδιού τους ήταν άδειο.

Την ίδια στιγμή δείγματα DNA γονέων από τουλάχιστον επτά χώρες έχουν αποσταλεί στα ελληνικά εγκληματολογικά εργαστήρια, προκειμένου να μάθουν αν η μικρή Μαρία είναι δικό τους παιδί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top