"Η μητέρα της Μαρίας ήταν... αλλοδαπή και ήθελε να την ξεφορτωθεί "

Η δικηγόρος των Ρομά κάνει τα πάντα για να σώσει τους πελάτες της

"Η μητέρα της Μαρίας ήταν... αλλοδαπή και ήθελε να την ξεφορτωθεί "

Η δικηγόρος των συλληφθέντων Ρομά εμφανίζεται από κανάλι σε κανάλι σε μια προσπάθεια να υπερασπιστεί το αντρόγυνο που κρατούσε σε καταυλισμό στα Φάρσαλα την 4χρονη Μαρία !

Μιλώντας χτες στο star η κ. Μαριέττα Παλάβρα αποκάλυψε πως η οικογένεια ζητά απεγνωσμένα έναν μυστηριώδη άντρα ονόματι Λευτέρη ο οποίος φέρεται να κρύβεται πίσω από την υιοθεσία της μικρής Μαρίας, υποστηρίζοντας ότι η μητέρα αγαπούσε πολύ το παιδί… Σήμερα, η δικηγόρος των Ρομά, μιλώντας στον ΣΚΑΙ αποκάλυψε πως η βιολογική μητέρα του 4χρονου κοριτσιού δεν είχε τα μέσα να το αναθρέψει και το έδωσε στους πελάτες της

«Τη Μαρία δεν την ήθελε η αλλοδαπή βιολογική μητέρα της και επειδή δεν είχε τα μέσα να την αναθρέψει αποφάσισε να την ξεφορτωθεί» είπε χαρακτηριστικά η κ.Παλάβρα και υπεραμύνθηκε των πελατών της τονίζοντας ότι η 40χρονη τσιγγάνα λυπήθηκε το κορίτσι και αποφάσισε να το πάρει κοντά της, σκεπτόμενη ότι εκεί που τάιζε πέντε στόματα, απλά θα τάιζε έξι.

Η δικηγόρος των συλληφθέντων Ρομά παραδέχτηκε πως γίνονται πολλά στις κοινότητες των Ρομά για να εξασφαλιστούν τα επιδόματα. Αυτό όμως σύμφωνα με την ίδια δεν σημαίνει ότι έκλεψαν οι πελάτες της ένα ανήλικο κορίτσι.

Τέλος, η κ. Παλάβρα δήλωσε πως οι πελάτες της παραδέχτηκαν εξ αρχής πως η Μαρία δεν ήταν δικό τους παιδί.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top