Μεταφέρουν τα φάρμακα σε νοσοκομεία με λεκάνες για τα ρούχα!

Τριτοκοσμικές συνθήκες προκαλούν μεγάλο προβληματισμό!

Εικόνες που αποκαλύπτουν τις τριτοκοσμικές συνθήκες λειτουργίας των δημόσιων νοσοκομείων και που αποτελούν κίνδυνο για την ήδη επιβαρυμένη υγεία των ασθενών που νοσηλεύονται σε αυτά, βλέπουν σήμερα το φως της δημοσιότητας!

Γιατροί και νοσηλευτές χορηγούν χύμα φάρμακα σε ασθενείς, τα οποία μεταφέρονται από το φαρμακείο σε… λεκάνη για τα ρούχα!

foto2.jpg

Στις φωτογραφίες που παρουσιάζει το isotimos.gr, βλέπετε τον τρόπο που χορηγούνται τα φάρμακα στους Έλληνες ασθενείς εν έτη 2013!!!

farmaka.jpg

Στις συγκεκριμένες αυτοσχέδιες συσκευασίες δεν αναγράφεται η ημερομηνία παραγωγής, η ημερομηνία λήξης, ο αριθμός παρτίδας, η ακριβής δοσολογία της δραστικής ουσίας του σκευάσματος, παρά μόνο η εμπορική ονομασία. Αυτό έχει ως συνέπεια να τίθεται ευθέως ζήτημα ασφάλειας και να αυξάνονται οι πιθανότητες λάθους κατά τη χορήγηση από το νοσηλευτικό προσωπικό.

foto4.jpg

Αν και δεν είναι γνωστό από ποιο νοσοκομείο τραβήχτηκαν αυτές οι φωτογραφίες, το θέαμα και μόνο προκαλεί απέχθεια και μεγάλο προβληματισμό !

Ακολουθήστε μας:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top