Είστε γονείς και έχετε παιδιά; ΔΕΙΤΕ το πρόγραμμα που σας βοηθά να εξασφαλίσετε την υγεία τους

«ΕΥΖΗΝ» από φέτος ΚΑΙ στα Λύκεια της χώρας

Είστε γονείς και έχετε παιδιά; ΔΕΙΤΕ το πρόγραμμα που σας βοηθά να εξασφαλίσετε την υγεία τους

Αν είστε γονείς και σας απασχολεί η υγεία των παιδιών σας σε μια εποχή που η παιδική παχυσαρκία μαστίζει τις νέες γενιές, τότε δεν έχετε παρά ν΄απευθυνθείτε στο πρόγραμμα «ΕΥΖΗΝ».

Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό πενταετές πρόγραμμα, που έχει ξεκινήσει από το 2012 και κύριος στόχος του είναι να διαφαλίσει την υγιή ανάπτυξη παιδιών και εφήβων, μέσα από την υιοθέτηση ισορροπημένων συνηθειών διατροφής αλλά και άσκησης.

Το «ΕΥΖΗΝ», απευθύνεται σε όλους τους μαθητές Νηπιαγωγείων, Δημοτικών, Γυμνασίων και από φέτος και στα Λύκεια της χώρας.

Μέσω του προγράμματος αυτού, καταγράφονται και αξιολογούνται ο ρυθμός ανάπτυξης των μαθητών, οι διατροφικές τους συνήθειες, η σωματική τους δραστηριότητα, αλλά και το επίπεδο της φυσικής τους κατάστασης.

  • Συμβουλές και σε γονείς-εκπαιδευτικούς-μαθητές:

Ταυτόχρονα το «ΕΥΖΗΝ» μέσα από παράλληλες ενέργειες, παρέχει διαρκή συμβουλευτική Ενημέρωση και Εκπαίδευση, σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς.

Οι γονείς, χρήσιμες και επίκαιρες συμβουλές για την ανάπτυξη και τη σωστή διατροφή των παιδιών.

Οι εκπαι��ευτικοί, υλικό για Προγράμματα Αγωγής Υγείας, αλλά και ενημέρωση για θέματα που αφορούν στην υγεία των μαθητών.

Τα παιδιά και οι έφηβοι, πληροφορίες και ερωτήματα που τους απασχολούν σχετικά με τη διατροφή και την άσκηση, μέσα από κουίζ και παιχνίδια.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top