Κύκλωμα εμπορίας παιδιών πίσω από την αρπαγή της 4χρονης που βρέθηκε σε καταυλισμό;

Τι εξετάζουν οι αρχές- Ποια είναι η κατάσταση της υγείας της

Κύκλωμα εμπορίας παιδιών πίσω από την αρπαγή της 4χρονης που βρέθηκε σε καταυλισμό;

Εντατικές έρευνες κάνουν οι αρχές στα Φάρσαλα, προκειμένου να διαπιστωθεί αν κρύβεται κύκλωμα εμπορίας παιδιών πίσω από την αρπαγή του 4χρονου ξανθού κοριτσιού που εντοπίστηκε στον καταυλισμό των τσιγγάνων.

Αυτό που έχει προκαλέσει μεγάλη αίσθηση είναι το γεγονός ότι η 40χρονη «μητέρα» της μικρής εμφανίζεται μέσα σε διάστημα πέντε μηνών, από τον Ιούνιο έως τον Νοέμβριο του 1993, να έχει γενν��σει… τρία παιδιά!!!

Στην συνέχεια εμφανίζεται να είχε γεννήσει σε διάστημα 3,5 μηνών (από τον Οκτώβριο του 1994 μέχρι τον Φεβρουάριο του 1995) άλλα τρία παιδιά (!), ενώ ο 39χρονος φαίνεται να διατηρεί και τρίτη οικογενειακή μερίδα στο Δήμο Φαρσάλων, στην οποία εμφανίζεται ως πατέρας ακόμη τεσσάρων παιδιών.

Ερωτήματα έχει προκαλέσει επίσης στις αρχές το γεγονός ότι το ζευγάρι κατάφερε με μεγάλη ευκολία να εκδώσει αριθμό φορολογικού μητρώου (Α.Φ.Μ.) με τα στοιχεία του ανήλικου κοριτσιού, καθώς και ληξιαρχική πράξη γεννήσεως.

Ψάχνει 9 παιδιά η ΕΛ.ΑΣ.

Η οικογένεια, η οποία λάμβανε επίδομα 2.800 ευρώ, δηλώνει πως έχει 14 παιδιά, ωστόσο στον καταυλισμό μαζί με την 4χρονη βρέθηκαν άλλα πέντε παιδιά και αναζητούνται 9 ακόμα.

Ανθρωπολόγος και παιδοψυχολόγος την εξετάζουν

Το 4χρονο κοριτσάκι, που το φωνάζουν Μαρία, μιλάει μόνο λίγες λέξεις στην γλώσσα των Ρομά.

Ανθρωπολόγος αναμένεται να την εξετάσει, προκειμένου να διαπιστωθεί η καταγωγή της, ενώ η παιδοψυχολόγος που την εξέτασε φέρεται να την χαρακτήρισε ως αγρίμι.

Επείγον σήμα για την μικρούλα έχει σημάνει και η Interpol, ενώ όπως σας είχαμε πει όποιος γνωρίζει κάτι παρακαλείται να επικοινωνήσει με την αστυνομία στα τηλέφωνα 2410-683171 και 2410-683184-5

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top