ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ STAR: ΔΕΙΤΕ απίστευτες φωτογραφίες με τα όπλα από το μουσείο του Πάλλη

Το κοντέινερ «μυστήριο» και τα όπλα που… αγνοούνται

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ STAR: ΔΕΙΤΕ απίστευτες φωτογραφίες με τα όπλα από το μουσείο του Πάλλη

Την Τρίτη, όπως σας γράψαμε από το star.gr, η Αντιτρομοκρατική παρακινημένη από μια αναφορά δικηγόρου προχώρησε σε έρευνα σε σπίτι επιχειρηματία στη Βούλα και στο Παλαιό Φάληρο.

Ο δικηγόρος που είχε κάνει την αναφορά ήταν ο Χρήστος Παπαγεωργίου και αιτία της αναφοράς του ήταν πως παρά το γεγονός ότι ο πελάτης του είχε δώσει στις αρχές τις φωτογραφίες που βλέπετε στο βίντεο και έχει στην κατοχή του το Star, τα όπλα που εμφανίζονται το καλοκαίρι του 2011 ουδέποτε βρέθηκαν από την Αστυνομία στο μουσείο όπλων του επιχειρηματία ένα χρόνο αργότερα.

opla 2.jpg

«Δεν βρέθηκε τίποτα. Εμείς είχαμε επισημάνει τότε και για πιστόλια αλλά είχαμε και σαφείς πληροφορίες με πειστήρια φωτογραφικά για αγχέμαχο οπλισμό: σπαθιά, ξιφολόγχες οι οποίες δεν συμπεριλαμβάνονται στα μουσειακά ή στις αντίκες» δήλωσε στο Star ο κ. Παπαγεωργίου.

Σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση της αστυνομίας, βρέθηκαν 20 πυροβόλα όπλα, και συγκεκριμένα ημιαυτόματες καραμπίνες αμερικάνικης κατασκευής για τις οποίες έχουν δοθεί άδεις κυνηγετικών όπλων.

Ωστόσο, οι επτά από αυτές δεν εμπίπτουν σε αυτήν την κατηγορία. Επίσης, 60 μαχαίρια διαφόρων τύπων, 10 διόπτρες κατεύθυνσης στόχου laser, 2 συσκευής ηλεκτρικής εκκένωσης taser.

O Βρετανός πελάτης του δικηγόρου Παπαγεωργίου, Edward Stacey Pringle είπε στο Star ότι τα όπλα που βρέθηκαν στη Βούλα είναι σταγόνα στον ωκεανό μπροστά σε εκείνα που είχε δει ο ίδιος το καλοκαίρι του 2011 στο Μουσείο του επιχειρηματία.

«Δεν ήταν όπλα για μουσείο. Ήταν ΑΚ-47, Μ-16, FN, ήταν όλα σύγχρονα όπλα. Όταν τον ρώτησα πόσα έχεις, τα λόγια του ήταν 4.000. Για ένα μουσείο χρειάζεσαι ένα ΑΚ-47, όχι 50 ή 100» είπε.

Οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ. Δύο κοντέινερ περίμεναν τον επιχειρηματία στο Ικόνιο. Το ένα είχε έρθει από τις ΗΠΑ, με ένα αυτοκίνητο –αντίκα, και το άλλο από το Βέλγιο με ένα καναδικό αντιαεροπορικό συλλεκτικό κομμάτι του 1940.

Τα κοντέινερ του Ικονίου είναι καφέ χρώματος. Τα κοντέινερ ωστόσο που είχε δει ο βρετα��ός Stacey Pringle ήταν μπλε. «Υπήρχαν δύο μεγάλα μπλε κοντέινερ, ήταν γεμάτα με αυτόματα και ημιαυτόματα όπλα»

Πάντως ο δικηγόρος του Βρετανού σημειώνει ότι ο πελάτης του και ο ίδιος δεν έχει ενδείξεις στενών σχέσεων του επιχειρηματία με τη Χρυσή Αυγή.

Κάντε κλικ στο βίντεο και δείτε το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Star...

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top