"Μπραβιλίκια" με συνεργάτες... στελέχη της Χ.Α είχε ο πρώην διοικητής του Α.Τ Αγ.Παντελεήμονα

Για Πειραιά, Ελευσίνα, Νίκαια τον έλεγχο είχε ο προφυλακισμένος Λαγός

"Μπραβιλίκια" με συνεργάτες... στελέχη της  Χ.Α είχε ο πρώην διοικητής του Α.Τ Αγ.Παντελεήμονα

Νέα στοιχεία έρχονται στην επιφάνεια για την δράση του αστυνομικού Διευθυντή του Αγίου Παντελεήμονα, ο οποίος είναι ήδη προφυλακισμένος με τις κατηγορίες για διακίνηση προϊόντων-μαϊμού, εκμετάλλευση αλλοδαπών, και εκβιασμούς. Όπως αποκάλυψε η έρευνα των "αδιάφθορων", ο αστυνομικός βαρύνεται ακόμα με την κατηγορία της προστασίας σε έξι νυχτερινά κέντρα της περιοχής του Αγίου Παντελεήμονα με στελέχη της Χρυσής Αυγής.

Ο αστυνομικός υποδιευθυντής φαίνεται πως είχε συστήσει κανονική συμμορία, με ενεργά μέλη της Χρυσής Αυγής στην περιοχή του κέντρου. Για τον Πειραιά και τις άλλες περιοχές όπως την Ελευσίνα και τη Νίκαια, τον έλεγχο είχε ο Γιάννης Λαγός. Όπως αποκάλυψε ο μάρτυρας ΣΤ μιλώντας αποκλειστικά στο STAR, ο Γιάννης Λαγός θεωρείται υπεύθυνος για τις βίαιες αντιδράσεις που έχουν γίνει κατά καιρούς από μέλη της τοπικής οργάνωσης στη Νίκαια.

Μάρτυρας ΣΤ

"Είχανε το Λαγό υπεύθυνο της τοπικής ο οποίος δεν φημίζεται για την ηρεμία του. Έρχονται στα γραφεία των νοτίων προαστίων κόσμος, και έκανε παράπονα για τη Νίκαια και μάλιστα ένα δυο άτομα μίλησαν με τον Παναγιώταρο. Και εγώ ο ίδιος ενημέρωσα τον Κασιδιάρη και με καθησύχαζε ότι όλα είναι υπό έλεγχο."

Ο μάρτυρας δεν θεωρεί καθόλου τυχαίες τις δυο εκρήξεις στις τοπικές οργανώσεις της Χρυσής Αυγής στην Ελευσίνας και τον Πειραιά, τις οποίες αποδίδει σε μπράβους της νύχτας, ως αντίποινα.

Χαρακτηριστική η περίπτωση που περιγράφει πρόσωπο που βρέθηκε στον στενό κύκλο του Γ. Λαγού, για υπόθεση οπλοκατοχής πολύ πριν αποκτήσει την ιδιότητα του βουλευτή.

"Κατά τη διάρκεια επεισοδίου σε νυχτε��ινό κέντρο του Πειραιά, όπου ο Γιάννης δούλευε σαν ένοπλος μπράβος και κατέληξε στο αστυνομικό τμήμα, κάποιοι ειδοποίησαν στενό συγγενικό του πρόσωπο να απομακρυνθούν γρήγορα τα υπόλοιπα όπλα και το αλεξίσφαιρο γιλέκο του από το σπίτι του ώστε να μη βρεθούν στον έλεγχο που θα ακολουθούσε".

Η επίθεση αυτή στα Γραφεία της Χρυσής Αυγής, αλλά και οι αποκαλύψεις για την δράση του Βουλευτή Πειραιά, βάζουν στο μικροσκόπιο των ερευνών , τις εκρήξεις που σημειώθηκαν σε νυχτερινά καταστήματα και καφετέριες στο Πειραιά και την Ελευσίνα, περιοχές ελέγχου του προφυλακισμένου Γιάννη Λαγού.




Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top