Κάντε ΚΛΙΚ και ΔΕΙΤΕ: Στο "φως" οι «καυτοί» διάλογοι για το φακελάκι στο «Σωτηρία»

Τι είπε ο συνδικαλιστής με τη διοικήτρια του νοσοκομείου πριν πάρει τα 50 χιλιάρικα

Κάντε ΚΛΙΚ και ΔΕΙΤΕ: Στο "φως" οι «καυτοί» διάλογοι για το φακελάκι στο «Σωτηρία»

Μετά τη σύλληψη του προέδρου του σωματείου εργαζομένων στο «Σωτηρία» ο οποίος πιάστηκε στα πράσα να τσεπώνει μετά από εκβιασμούς φακελάκι 50.000 ευρώ, το υπουργείο Υγείας βρίσκεται στο… πόδι και ζητά εξονυχιστικούς ελέγχους ώστε να εξαρθρωθούν τα κυκλώματα της μίζας στον τομέα της Υγείας.

Την ίδια ώρα έρχονται στο φως οι αποκαλυπτικοί διάλογοι του συνδικαλιστή με τη διοικήτρια του νοσοκομείου, η οποία όπως σας γράψαμε από το star.gr, την Τετάρτη μίλησε αποκλειστικά στο STAR και περιέγραψε καρέ –καρέ για το πώς εκβιάστηκε.

Η σκηνή διαδραματίζεται στο σπίτι της κ. Καρρά και ηχογραφείται. Ο συνδικαλιστής πήγε με καθυστέρηση στο ραντεβού. Είναι ανήσυχος και βιαστικός. Η κα Καρρά προσπαθεί να τον ησυχάσει , εφαρμόζοντας τις οδηγίες της αστυνομίας.

Διαβάστε τους "καυτούς" διαλόγους

EFHM 1.jpg

EFHM 2.jpg

Στο μεταξύ, αυτήν την ώρα οι εργαζόμενοι στο "Σωτηρία" συνεδριάζουν προκειμένου να αποφασίσουν το μέλλον των κινητοποιήσεων τους, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ζητήσει τη διαγραφή του προέδρου.

Οι πληροφορορίες αναφέρουν ότι οι εργαζόμενοι νιώθουν θιγμένοι από τις πληροφορίες που ήρθαν στο φως ότι ο πρόεδρος του σωματείου ζήτησε τα 50.000 ευρώ για να τα μοιραστεί με άλλους συνδικαλιστές και σκοπεύουν να κινηθούν νομικά ενάντια σε όσους τους κατηγορούν ότι αυτοί ζήτησαν από τον πρόεδρο φακελάκι.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top