Την Τρίτ�� απολογούνται οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής

Στο μικροσκόπιο οι συνομιλίες τους μετά την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου

Την Τρίτη απολογούνται οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής

Προθεσμία για να απολογηθούν την Τρίτη ζήτησαν και πήραν ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Ν. Μιχαλολιάκος, οι συλληφθέντες βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Η. Κασιδιάρης, Γ. Λαγός, Η. Παναγιώταρος, Ν. Μίχος, καθώς και τρεις ακόμα κατηγορούμενοι, ενώ οι υπόλοιποι θα απολογηθούν την Τετάρτη. Οι συλληφθέντες έως τότε κρατούνται στην ΓΑΔΑ.

Η ποινική δίωξη των 21 ατόμων αφορά την κατηγορία της ένταξης και διεύθυνσης σε εγκληματική οργάνωση και της παράνομης οπλοκατοχής κατά περίπτωση, ενώ η διαδικασία της προσωποποίησης των κατηγοριών θα γίνει από τον ανακριτή.

1976562.jpg

Στην συνέχεια - μετά τις απολογίες των κατηγορουμένων- η δικογραφία θα ανατεθεί σε ειδικό εφέτη ανακριτή λόγω της σοβαρότητας των υποθέσεων.

1976319.jpg

Εν τω μεταξύ, στο μικροσκόπιο των αρχών μπαίνουν τώρα οι συνομιλίες που είχαν οι συλληφθέντες όλο το προηγούμενο διάστημα, Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την άρση του τηελφωνικού απορρήτου ο όγκος της δικογραφίας είναι μεγάλος και αναμένεται να ρίξει φως σε πολλές υποθέσεις. Τα στοιχεία που κατάφερε η Αντιτρομοκρατική να συγκεντρώσει την τελευταία εβδομάδα με την βοήθεια της ΕΥΠ θα φανούν ιδιαίτερα χρήσιμα στις περαιτέρω έρευνες.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top