ΔΕΙΤΕ που έμενε η Άνγκελα Μέρκελ στα φοιτητικά της χρόνια!

Τώρα νοικιάζετε 55 ευρώ την ημέρα!

ΔΕΙΤΕ που έμενε η Άνγκελα Μέρκελ στα φοιτητικά της χρόνια!

​Τι νομίζατε ότι η Άνγκελα Μέρκελ δεν έμενε ποτέ σε δυαράκι; Κι όμ��ς έζησε και αυτή στα χρόνια της λιτότητας! Λέμε τώρα…

yut.jpg
Εδώ λοιπόν έμενε η Καγκελάριος για τέσσερα χρόνια ως την πτώση του Τείχους το 1989 και συγκεκριμένα στην οδό Σενχάουζερ Αλέε, στην κεντρική συνοικία Πρεντσλάουερ Μπεργκ.

yjts.jpg
Σήμερα διατίθεται προς ενοικίαση έναντι 55 ευρώ την ημέρα, από την ιστοσελίδα Airbnb, στην οποία δημοσιεύονται αγγελίες ιδιωτών για πωλήσεις και ενοικιάσεις ακινήτων.

tyrytuuuu.jpg
«Ολος ο κόσμος μπορεί τώρα να ενοικιάσει το διαμέρισμα της νεαρής φοιτήτριας Άνγκελα Μέρκελ», αναφέρει την Τετάρτη η εφημερίδα Bild, η οποία αφιερώνει ολόκληρη σελίδα στο θέμα, με φωτογραφίες του διαμερίσματος.

ytjet.jpg
Η αγγελία μάλιστα έχει τίτλο «Κατοικείστε όπως η καγκελάριος»!

Τότε η Άνγκελα ήταν 30 ετών διαζευγμένη και χωρίς παιδιά από τον πρώτο της γάμο, ενώ μόλις είχε τελειώσει το διδακτορικό της στη Φυσική!

fgjhrth.jpg
Οι παλιοί της γείτονες αναφέρουν στην εφημερίδα: «Ήταν πάντα πολύ συμπαθητική και πάντα έτοιμη να βοηθήσει».

Ο Πέτερ Βίντερ θυμάται ότι την Μέρκελ επισκεπτόταν συχνά ο καθηγητής Χημείας Γιοαχίμ Ζάουερ, ο οποίος έγινε ο δεύτερος σύζυγός της, το 1998!!!

jrur.jpg
Το διαμέρισμά της βρίσκεται μόνο μερικές εκατοντάδες μέτρα από το πρώτο σημείο διέλευσης ανάμεσα στο Ανατολικό και το Δυτικό Βερολίνο!

fsjyhkt.jpg
trur.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top