ΣΟΚ: Παιδιά ηλικίας έως 5 ετών κατάπιαν ποντικοφάρμακο!!!

Το συμβάν έγινε στο Δημοτικό Βρεφονηπιακό Σταθμό της Παλαιάς Φωκαίας

ΣΟΚ: Παιδιά ηλικίας έως 5 ετών κατάπιαν ποντικοφάρμακο!!!

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι τρία από τα παιδιά του Δημοτικού Βρεφονηπιακού Σταθμού της Παλαιάς Φωκαίας γλίτωσαν προχθές από του χάρου τα δόντια επειδή ήπιαν ποντικοφάρμακο στον βρεφονηπιακό σταθμό όπου φιλοξενούνταν!


Τα παιδιά υποβλήθηκαν σε συνεχείς πλύσεις στομάχου, ενώ ένα νοσηλεύεται ακόμα στο νοσοκομείο Παίδων χωρίς να έχουν γίνει γνωστές πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του.

Πώς έγινε το συμβάν

Τέσσερα έως οκτώ παιδάκια ενώ ήταν στο Δημοτικό Βρεφονηπιακό Σταθμό της Παλαιάς Φωκαίας, είτε άνοιξαν ένα συρτάρι και βρήκαν τις γνωστές ��πάλες-ποντικοπαγίδες, είτε τις βρήκαν στον κήπο και τις θεώρησαν παιχνίδι.


Τα ανήλικα παιδιά άρχισαν να περιεργάζονται με τα χεράκια τους το ποντικοφάρμακο. Κάποια από αυτά έβαλαν μετά τα χέρια τους στο στόμα τους και το κατάπιαν. Όταν το συμβάν έγινε αντιληπτό, σήμανε συναγερμός στο σταθμό. Ειδοποιήθηκαν οι γονείς, οι οποίοι μετάφεραν τα παιδιά αμέσως στο Νοσοκομείο Παίδων.

Σύμφωνα με τον διοικητή του «Αγία Σοφία» Μανώλη Παπασάββα «τέσσερα παιδιά ήρθαν σε εμάς και υπεβλήθησαν σε συνεχείς πλύσεις στομάχου. Ένα παιδάκι πήρε άνθρακα που δίνεται σε περίπτωση κατάποσης ποντικοφαρμάκου. Οι γιατροί με ενημέρωσαν ότι είχαν καταπιεί τοξικά».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top