Εισαγγελική παρέμβαση για τα παράνομα δίδακτρα σε παιδικούς σταθμούς

Μετά από αίτημα Μιχελάκη

Αυτά μόνο στην Ελλάδα μπορούν να συμβούν!

Δεκάδες ιδιωτικοί παιδικοί σταθμοί μετά από καταγγελίες πο�� είδαν το φως της δημοσιότητας ζητούσαν έξτρα χρήματα από τους γονείς για παρεχόμενες υπηρεσίες, που καλύπτονται πλήρως από το κρατικό πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής»!

Με επιστολή του προς την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης ζήτησε την παρέμβαση εισαγγελέα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Υπουργείου Εσωτερικών, τα οποία εστάλησαν στην Εισαγγελία, τα ποσά που καταβάλλονται από το σχετικό πρόγραμμα καλύπτουν το συνολικό κόστος των παρεχομένων υπηρεσιών και περιλαμβάνουν τη φύλαξη με δραστηριότητες για την απασχόληση, το παιχνίδι και την ψυχαγωγία, τη σίτιση (πρωινό και μεσημεριανό) βρεφών – παιδιών, αλλά και δαπάνες για γραφική ύλη αξίας 100 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το υπουργείο Εσωτερικών εξετάζει να πάρει πίσω τις επιχορηγήσεις από τους παιδικούς σταθμούς που εμφανίζουν τέτοια φαινόμενα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top