Σοκ στην Θεσσαλία: Είχαν απαγάγει και βίαζαν 28χρονη έγκυο!

Ανατριχιάζει η καταγγελία της - Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση

Σοκ στην Θεσσαλία: Είχαν απαγάγει και βίαζαν 28χρονη έγκυο!

Σε μια ανατριχιαστ��κή καταγγελία προχώρησε μια 28χρονη Ρουμάνα, η οποία υποστήριξε στις αρχές ότι την κρατούσαν κλεισμένη σε σπίτι και την βίαζαν καθημερινά σωματέμποροι.

Ακόμα πιο σοκαριστικό είναι το γεγονός πώς η νεαρή είναι έγκυος!

Σύμφωνα με την καταγγελία της, δύο από τους τρεις ξεδιάντροπους, οι οποίοι την κακομεταχειρίστηκαν, την έπεισαν προ τριμήνου να εγκατασταθεί στην χώρα μας.

Όταν ήρθε στην Ελλάδα ξεκίνησε ο Γολγοθάς της…

Στην αρχή εγκαταστάθηκε σε ποιμνιοστάσιο στην Λάρισα, όπου εργαζόταν ο ένας εκ των τριών σωματεμπόρων, ο οποίος αναζητείται από τις αρχές.

Αυτός την εξανάγκαζε με χρήσης βίας να έρχεται σε σεξουαλική επαφή μαζί του.

Στη συνέχεια, ένα αντρόγυνο (31 ετών ο άνδρας και 32 η γυναίκα) που έπεσε στα χέρια της αστυνομίας, την παρέλαβε και την μετέφερε στο σπίτι τους σε περιοχή των Τρικάλων. Εκεί την έβαζαν να εργάζεται στα χωράφια, αλλά και να εκδίδεται.

Την είχαν κλειδωμένη σε ένα δωμάτιο και δεν της επέτρεπαν να βγει.

Το μεσημέρι της Δευτέρας η άτυχη γυναίκα εξήγησε στον 31χρονο βασανιστή της, πώς οι γονείς της ανησυχούν και υπό τον φόβο μήπως αρχίσουν έρευνες την άφησαν να φύγει.

Όταν το ΚΤΕΛ στο οποίο επέβαινε έφτασε στην Θεσσαλονίκη, η 28χρονη, κατήγγειλε το τραγικό περιστατικό.

Πλέον, φιλοξενείται σε Μη Κυβερνητική Οργάνωση, ενώ οι βασανιστές της συνελήφθησαν και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top