ΕΡΧΕΤΑΙ το iPhone 5S: ΔΕΙΤΕ όλα τα χαρακτηριστικά του!

Κάντε κλικ να μάθετε πότε θα είναι στην Ελλάδα

ΕΡΧΕΤΑΙ το iPhone 5S: ΔΕΙΤΕ όλα τα χαρακτηριστικά του!

​Στις 10 Σεπτεμβρίου θα παρουσιαστεί το πολυσυζητημένο πια νέο iPhone 5S!

Μπορεί η Apple να έφερε την επανά��ταση στη βιομηχανία των smartphone με το πρώτο iPhone το 2007, αλλά πλέον οι συσκευές που τρέχουν Android αυξάνουν τις πωλήσεις τους και την απειλούν άμεσα. Ενώ και τα παλιότερα μοντέλα iPhone συνεχίζουν να πουλάνε μια χαρά.

Η βασική αλλαγή που αναμένεται να δούμε είναι η ενσωμάτωση ανιχνευτή δακτυλικού αποτυπώματος πάνω στο Home Button.

Μια φήμη που γιγαντώθηκε μετά την περσινή αγορά από την Apple της Authen Tec, μιας εταιρίας που ειδικεύεται πάνω στο συγκεκριμένο θέμα, έναντι 356 εκ. δολαρίων!

Το μέγεθος αναμένεται να είναι το ίδιο με αυτό του iPhone 5, αν και -σύμφωνα με το Reuters- η Apple δοκιμάζει επίσης οθόνες 4,7 και 5,7 ιντσών για τηλέφωνα που θα λανσαριστούν του χρόνου.

Η ενσωματωμένη κάμερα πλέον θα έχει ανάλυση 12 megapixel (σύμφωνα με την Tinh te) και θα μπορεί (σύμφωνα με το 9to5 Mac) να καταγράφει βίντεο σε slow motion.

Επίσης -σύμφωνα με εικόνες που δημοσίευσε το cult of mac- θα υπάρχει στο πίσω μέρος χώρος για διπλό LED flash που θα επιτρέψει μεγαλύτερη ανάλυση στις εικόνες που τραβιούνται σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Εξίσου σημαντικό από τα παραπάνω είναι το υλικό από το οποίο αναμένεται να κατασκευαστεί το νέο iPhone το οποίο -σύμφωνα με τον Τζόναθαν Γκέλερ- θα είναι το Liquidmetal, ένα άθραυστο κράμα που είναι δυο φορές πιο δυνατό από το τιτάνιο.

Θα βγαίνει και σε χρυσό

Για πρώτη φορά το iPhone θα είναι διαθέσιμο, πέρα από μαύρο και λευκό, και σε χρυσό.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top