Δεκάδες παρανομίες σε καταστήματα στην Κασσάνδρεια Χαλκιδικής

Πάνω από 15 συλλήψεις σημειώθηκαν σήμερα

Δεκάδες παρανομίες σε καταστήματα στην Κασσάνδρεια Χαλκιδικής

Σωρεία παραβάσεων σημειώθηκε στην Κασσάνδρεια Χαλκιδικής, όπου σήμερα συνελήφθησαν άλλα 14 άτομα για διάφορα αδικήματα της ποινικής και φορολογικής νομοθεσίας, ενώ βεβαιώθηκαν 14 παραβάσεις.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας βεβαιώθηκαν έξι παραβάσεις για στέρηση αδείας μουσικών οργάνων, τέσσερις παραβάσεις για στέρηση αστυνομικής άδειας εργασίας, τρεις παραβάσεις για στέρηση πιστοποιητικού υγείας και μία διοικητική φορολογική παράβαση.

Επιπλέον, συνελήφθησαν τέσσερα άτομα για ναρκωτικά, τρία άτομα για παραβίαση σφράγισης καταστήματος, δύο άτομα για στέρηση αδείας λειτουργίας καταστήματος, ένα άτομο για φοροδιαφυγή (μη έκδοση αποδείξεων), ένα άτομο για παράνομη οπλοκατοχή, ένα άτομο για διατάραξη κοινής ησυχίας κατόπιν ηχομέτρησης, ένα άτομο για καταδικαστικές αποφάσεις, ένα άτομο για οδήγηση οχήματος υπό την επήρεια μέθης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους εισαγγελείς Πλημμελειοδικών, ενώ για όλες τις περιπτώσεις θα ενημερωθούν και οι αρμόδιες Δ.Ο.Υ. για την επιβολή των αντίστοιχων διοικητικών κυρώσεων.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top