Δεκάδες παρανομίες σε καταστήματα στην Κασσάνδρεια Χαλκιδικής

Πάνω από 15 συλλήψεις σημειώθηκαν σήμερα

Σωρεία παραβάσεων σημειώθηκε στην Κασσάνδρεια Χαλκιδικής, όπου σήμερα συνελήφθησαν άλλα 14 άτομα για διάφορα αδικήματα της ποινικής και φορολογικής νομοθεσίας, ενώ βεβαιώθηκαν 14 παραβάσεις.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας βεβαιώθηκαν έξι παραβάσεις για στέρηση αδείας μουσικών οργάνων, τέσσερις παραβάσεις για στέρηση αστυνομικής άδειας εργασίας, τρεις παραβάσεις για στέρηση πιστοποιητικού υγείας και μία διοικητική φορολογική παράβαση.

Επιπλέον, συνελήφθησαν τέσσερα άτομα για ναρκωτικά, τρία άτομα για παραβίαση σφράγισης καταστήματος, δύο άτομα για στέρηση αδείας λειτουργίας καταστήματος, ένα άτομο για φοροδιαφυγή (μη έκδοση αποδείξεων), ένα άτομο για παράνομη οπλοκατοχή, ένα άτομο για διατάραξη κοινής ησυχίας κατόπιν ηχομέτρησης, ένα άτομο για καταδικαστικές αποφάσεις, ένα άτομο για οδήγηση οχήματος υπό την επήρεια μέθης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους εισαγγελείς Πλημμελειοδικών, ενώ για όλες τις περιπτώσεις θα ενημερωθούν και οι αρμόδιες Δ.Ο.Υ. για την επιβολή των αντίστοιχων διοικητικών κυρώσεων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top