Επεισόδια με τραυματισμούς στο Παλαιοχώρι Χαλκιδικής

Τραυματίστηκε ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Αρναίας

Συμπλοκές μεταξύ κατοίκων της Χαλκιδικής που αντιδρούν στη λειτουργία των μεταλλείων και εργαζομένων στην εταιρεία Ελληνικός Χρυσός σημειώθηκαν στο Παλαιοχώρι, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Αρναίας.

Περίπου 100 διαδηλωτές, που νωρίτερα είχαν πραγματοποιήσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Πολυγύρου, συναντήθηκαν με εργαζομένους στα μεταλλεία. Τα μέλη των δύο ομάδων ήρθαν αρχικά σε φραστική αντιπαράθεση, ωστόσο στη συνέχεια ήρθαν στα χέρια και χρειάστηκε η επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων για να αποφευχθούν τα χειρότερα και να εκτονωθεί η κατάσταση

Οι διαδηλωτές συγκε��τρώθηκαν το πρωί έξω από τα δικαστήρια Πολυγύρου, ζητώντας την αποφυλάκιση των τεσσάρων συμπολιτών τους που βρίσκονται προφυλακισμένοι για την καταδρομική επίθεση του περασμένου Φεβρουαρίου στο εργοτάξιο της Ελληνικός Χρυσός στις Σκουριές. Στη συνέχεια πραγματοποίησαν μηχανοκίνητη πορεία μέχρι την Αρναία, όπου απέκλεισαν για λίγο τον δρόμο και κατόπιν έκαναν συγκέντρωση διαμαρτυρίας μπροστά στο δημαρχείο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top