Με... κινητοποιήσεις αρχίζει η εβδομάδα: Στους δρόμους ΠΟΕ- ΟΤΑ και δημοτική αστυνομία

Νεκρώνουν τα πάντα την Τρίτη

Με... κινητοποιήσεις αρχίζει η εβδομάδα: Στους δρόμους ΠΟΕ- ΟΤΑ και δημοτική αστυνομία

Με… κινητοποιήσεις αρχίζει αυτή η εβδομάδα ενόψει της ψήφισης του πολυνομοσχεδίου.

Όπως σας γράψαμε από το star.gr, από σήμερα Δευτέρα μέχρι και την Τετάρτη μπαίνει «λουκέτο» στους Δήμους με τους δημάρχους να απειλούν ακόμα και με μαζικές παραιτήσεις. Οι κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου θα λειτουργήσουν κανονικά. Ωστόσο, θα συμμετάσχουν την Τρίτη στην 24ωρη Πανελλαδική απεργία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ.

Την ίδια ώρα τις κινητοποιήσεις τους συνεχίζουν ΠΟΕ-ΟΤΑ, δημοτικοί αστυνομικοί και ΑΔΕΔΥ με φόντο… τα βουνά από σκουπίδια που έχουν ήδη αρχίσει να σχηματίζονται λόγω της αποχής των δημοτικών υπαλλήλων από την εργασία τους.

Η δημοτική αστυνομία πραγματοποιεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας από τις 8 το πρωί στην Αγ. Κωνσταντίνου για να αποφασιστεί εάν θα κάνουν μηχανοκίνητη πορεία στο κέντρο της Αθήνας. Για τις 12 το μεσημέρι έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση των εργαζόμενων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση στην πλατεία Καραϊσκάκη, ενώ θα ακολουθήσει μηχανοκίνητη πορεία.

Ανάλογες πορείες έχουν σχεδιασθεί και στις μεγάλες πόλεις της χώρας. Στις 8 το βράδυ, τέλος, η ΠΟΕ-ΟΤΑ θα συμμετέχει στο μεγάλο Πανελλαδικό Συλλαλητήριο που διοργανώνει η ΑΔΕΔΥ στην πλατεία Συντάγματος.

Νεκρώνουν τα πάντα την Τρίτη

Η εβδομάδα των κινητοποιήσεων συνεχίζεται και την Τρίτη, με την ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ έχει προγραμματίσει 24ώρη απεργία. Η ΠΟΕ-ΟΤΑ θα πραγματοποιήσει προσυγκέντρωση στις 10.30 στην πλατεία Καραϊσκάκη, ενώ στις 20.30 έχει προγραμματιστεί πανελλαδικό συλλαλητήριο στην πλατεία Συντάγματος για συμπαράσταση στους εργαζόμενους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

"Λουκέτο" και στην Υγεία

Τρίτη και Τετάρτη λουκέτο βάζουν οι εργαζόμενοι σε νοσοκομεία, ΕΚΑΒ και κοινωνικές δομές. Την Τρίτη συμμετέχουν στην πανελλαδική απεργία ενώ για την Τετάρτη οι νοσοκομειακοί γιατροί έχουν εξαγγείλει 24ωρη απεργία.

Χωρίς τρένα και προαστιακό

Επίσης, προβλήματα στις μετακινήσεις του με τα τρένα του ΟΣΕ και τον προαστιακό σιδηρόδρομο θα αντιμετωπίσει το επιβατικό κοινό, λόγω της συμμετοχής της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών στην γενική απεργία που εξήγγειλε η ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ για την Τρίτη 16 Ιουλίου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top