Στα χνάρια του Ντέιβιντ Μπέκαμ ο Ρώσος μεγιστάνας

«Αστακός» ο Σκορπιός: με κάμερες υπέρυθρων ακτίνων, φυλάκια, πεζοναύτες

Στα χνάρια του Ντέιβιντ Μπέκαμ ο Ρώσος μεγιστάνας

Κάμερες με υπέρυθρες ακτίνες, 11 φυλάκια, πρώην πεζοναύτες, βατραχάνθρωποι και υπερσύγχρονα μέσα ασφαλείας θα σαρώνουν τον Σκορπιό για την προστασία του δισεκατομμυριούχου Ντιμίτρι Ριμπολόβλεφ.


Από την Τρίτη το μεσημέρι επίλεκτη ομάδα διεθνούς εταιρείας ασφαλείας βρίσκεται στο νησί και στήνει τον εξολισμό, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες..

«Έχει αποτυπωθεί καταρχήν σε αερογραφίες απο ελικόπτερο όλο το νησί, χθες μάλιστα μετρήθηκε και καταγράφηκε η περίμετρος των ακτών του νησιού. Σκοπό έχουν να τοποθετήσουν εκεί έν��εκα φυλάκια στο νησί, τα οποία θα είναι εξοπλισμένα με υπερσύγχρονες κάμερες και υπέρυθρες ακτίνες, οι οποίες κάμερες θα καταγράφουν ο,τιδήποτε κινείται στο νησί.» λέει στο Star η δημοσιογράφος Κατερίνα Μεσσηνη.

Καν'το όπως ο Μπέκαμ!

Στα χνάρια του Ντέιβιντ Μπέκαμ κινείται ο Ρώσος μεγιστάνας, αφού η διεθνής εταιρεία security που προσέλαβε ο νέος ιδιοκτήτης του Σκορπιού είναι η ίδια με αυτή που χρησιμοποιεί για την ασφάλειά της οικογένειάς του ο διάσημος ποδοσφαιριστής!

«Μέσα σε αυτό το πελατολόγιο θα βρεις γνωστά ονόματα της showbiz, όπως αυτό του Ντέιβιντ Μπέκαμ, της Βικτώρια Μπέκαμ. Διακριτικά, αλλά πάντα με απόλυτη ασφάλεια κινούνται αυτά τα πρόσωπα, συνοδευόμενα από ανθρώπους της συγκεκριμένης εταιρίας.» σημείωσε η κυρία Μεσσήνη για να προσθέσει


«Αυτή η εταιρεία ονομάζεται core security, έχει τη βάση της στη Βοστώνη και το Μπουένος Άιρες. Οι άνθρωποι που εργάζονται εκεί είναι ειδικά εκπαιδευμένοι και το ρεπορτάζ θέλει να είναι πρώην πεζοναύτες, άρα πιστεύω καταλαβαίνουμε όλοι για τι εκπαίδευση και τι ανθρώπους μιλάμε.»

Παράλληλα, ferry boats μεταφέρουν τα υλικά για τις ανακαινίσεις των σπιτιών, νταλίκες πέταξαν ο,τι παλιό υπήρχε, αφού στο τέλος του μήνα θα μεταφερθούν τα έπιπλα που έχει διαλέξει η Εκατερίνα, τα οποία θα έρθουν απο το Μονακό!

Απο τον Σκορπιό..στο Λονδίνο!

Η νέα ιδιοκτήτρια του Σκορπιού ετοιμάζεται για τις διακοπές της στο νησί, ενώ η πρώην, Αθηνά Ωνάση, βρίσκεται στο Λονδίνο!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top