ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ:Γεννήθηκε στη φυλακή και ανέκριναν την μητέρα της την ώρα του τοκετού

ΔΕΙΤΕ το βίντεο με την 30χρονη καλλονή να περιγράφει τις στιγμές που έζησε

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ:Γεννήθηκε στη φυλακή και ανέκριναν την μητέρα της την ώρα του τοκετού

Η συγκλονιστική ιστορία της 30χρονης Σαχάρ Ντελιτζανί από το Ιράν προκαλεί ανατριχίλα αλλά και δέος!

Όλα ξεκίνησαν από την γέννησή της στη φυλακή «Εβίν» στην Τεχεράνη το 1983, τη χρονιά που οι γονείς της συνελήφθησαν λόγω της πολιτικής δράσης τους ενάντια στο ισλαμικό και θεοκρατικό καθεστώς.

«Τα παιδιά της τζακαράντας» είναι το πρώτο της μυθιστόρημα, εμπνευσμένο από την ιστορία της οικογένειάς της.

Η πιο ανατριχιαστική στιγμή που περιγράφει είναι η ώρα που η μητέρα της είναι έτοιμη να γεννήσει και την μεταφέρουν αλυσοδεμένη με κλούβα της αστυνομίας στο νοσοκομείο, ενώ παράλληλα με τις οδύνες του τοκετού την ανακρίνουν!!!

«Είναι η προσωπική μου ιστορία στο βιβλίο. Οι γονείς μου είχαν συλληφθεί λόγω πολιτικών πεποιθήσεων και είχαν φυλακιστεί. Το βιβλίο βασίζεται στην ιστορία των γονιών μου, την δεκαετία του ’80. Συνελήφθησαν λόγω του απολυταρχικού καθεστώτος. Οι γονείς μου ήταν ακτιβιστές», εξομολογείται η ίδια.

Η όμορφη συγγραφέας έζησε στο κελί για λίγο καιρό. Η χειρότερη στιγμή στη ζωή της μητέρας της, όπως λέει η ίδια, ήταν όταν της ανακοίνωσα�� ότι η Σαχάρ πρέπει να φύγει από κοντά της. Τότε η μικρή πήγε να ζήσει με τον παππού και τη γιαγιά.

Μόλις η Σαχάρ έγινε 2 ετών, η μητέρα της αποφυλακίστηκε.

Η Ιρανή καλλονή, μεγάλωσε στην Καλιφόρνια και σπούδασε Συγκριτική Λογοτεχνία στο Πανεπιστήμιο Berkeley, απ' όπου αποφοίτησε το 2006. Σήμερα ζει ευτυχισμένη στο Τορίνο με το σύζυγό της.

ΔΕΙΤΕ το βίντεο…

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top